ŠESNAESTI U HRVATSKOJ

U Puli otvoren H&M od preko 2000 četvornih metara

U trgovačkom centru Max City jučer je otvoreno novo prodajno mjesto poznatog švedskog modnog brenda H&M, što je izazvalo ogroman interes građana. H&M je u Puli otvorio svoju 16. trgovinu u Hrvatskoj.

- Jako smo ponosni što je otvorena trgovina u Puli. To je naša prva trgovina u ovoj županiji i izvrsna prilika za sve prijatelje H&M brenda da svoju omiljenu odjeću od sada pronađu u svom gradu. Donosimo modu i kvalitetu po najboljim cijenama na održiv način - izjavila je Claudia Oszwald, Country Manager za Hrvatsku, Srbiju, Sloveniju, Austriju i Gruziju.




Na preko 2.000 četvornih metara smještenih na dva kata kupci će moći uživati u kompletnoj ponudi ženske, muške, dječje odjeće i kolekciji za tinejdžere. Trgovina u Puli otvorena je s aktualnom Holiday kolekcijom koja je odiše kombinacijom udobnosti i glamura. Kolekcija je namijenjena svima, a predstavlja spoj poslovne elegancije i večernjeg izlaska. Boje koje prevladavaju su nezaobilazna crna, boja vina i topli zemljani tonovi.




Za nezaboravnu kupnju H&M je pripremio posebnu pogodnost na dan otvorenja te je svaki kupac dobio 20% popusta na svoj najdraži odjevni predmet, dok je prvih 100 posjetitelja osvojilo darovnu karticu u vrijednosti 150 kuna. Savršen način za izvrsno shopping iskustvo u H&M-u!


Foto: promo

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 04:06