Dizajn

Ukrasite svoje zidove sjajnim crtežima

Radovi najboljih hrvatskih ilustratora na jednome mjestu

Okupiti hrvatske ilustratore i dizajnere na jednom mjestu, predstaviti njihove radove te ih prodavati po pristupačnim cijenama bila je od samog početka vizija poznatog domaćeg brenda Dilemma Posters. Pet godina nakon osnivanja brenda koji se osim na hrvatskom tržištu prije tri godine proširio na inozemno, došlo je vrijeme za novi izazov.

Riječ je o prvoj i jedinoj platformi u Hrvatskoj koja okuplja kreativne i talentirane ilustratore, dizajnere i umjetnike iz Hrvatske te po pristupačnim cijenama prodaje njihove radove.

LIFESTYLE

- Cilj je približiti umjetnost širem broju ljudi, potaknuti ljude da podržavaju i kupuju radove lokalne umjetnika, no i dalje zadržati imidž lifestyle brenda s pristupačnim cijenama. Projekt je započet s pet talentiranih i mladih ilustratorica od kojih svaka njeguje svoj karakterističan stil: s Majom Tomljanović, Klasjom Habjan, Tenom Leticom, Kajom Kajfež te Larom Žigić. Plan je nastaviti surađivati s brojnim ilustratorima, dizajnerima i umjetnicima iz Hrvatske te upotpuniti zidove umjetnošću - objašnjavaju u brendu Dilemma Posters.

Svi se proizvodi mogu pronaći i naručiti putem online trgovine unutar koje svaki od ilustratora ima vlastitu stranicu sa svojim radovima koji su dostupni u ponudi. Ilustracije dolaze u dvije dimenzije, 30x40cm te 50x70cm, s okvirom ili bez njega, a cijene se kreću od 120 kuna do 300 kuna.

TRŽIŠTE

Za one koji još ne znaju, Dilemma Posters je lifestyle brend za uređenje interijera koji je prije pet godina počeo dizajnirati i proizvoditi postere za zid, vreće za igračke/recikliranje papira te interaktivni dječji stolac Blanka. Proizvodnja se odvija u Hrvatskoj, a prije tri godine su se proširili na inozemno tržište te se njihovi proizvodi prodaju u najvećem američkom online storu za uređenje interijera - Wayfairu te Project Nurseryju koji je specijaliziran za opremanje dječjih soba.

Za sva dodatna pitanja pišite im mail na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili posjetite njihovu web stranicu www.dilemmaposters.com.

Foto: Dilemma Posters

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 12:01