Dizajn

Ukrasite svoje zidove sjajnim crtežima

    AUTOR:
    • Iva Novak

  • OBJAVLJENO:
  • 14.07.2019. u 17:15

Radovi najboljih hrvatskih ilustratora na jednome mjestu

Okupiti hrvatske ilustratore i dizajnere na jednom mjestu, predstaviti njihove radove te ih prodavati po pristupačnim cijenama bila je od samog početka vizija poznatog domaćeg brenda Dilemma Posters. Pet godina nakon osnivanja brenda koji se osim na hrvatskom tržištu prije tri godine proširio na inozemno, došlo je vrijeme za novi izazov.

Riječ je o prvoj i jedinoj platformi u Hrvatskoj koja okuplja kreativne i talentirane ilustratore, dizajnere i umjetnike iz Hrvatske te po pristupačnim cijenama prodaje njihove radove.

Ilustrirala: Klasja Habjan

 

LIFESTYLE

- Cilj je približiti umjetnost širem broju ljudi, potaknuti ljude da podržavaju i kupuju radove lokalne umjetnika, no i dalje zadržati imidž lifestyle brenda s pristupačnim cijenama. Projekt je započet s pet talentiranih i mladih ilustratorica od kojih svaka njeguje svoj karakterističan stil: s Majom Tomljanović, Klasjom Habjan, Tenom Leticom, Kajom Kajfež te Larom Žigić. Plan je nastaviti surađivati s brojnim ilustratorima, dizajnerima i umjetnicima iz Hrvatske te upotpuniti zidove umjetnošću - objašnjavaju u brendu Dilemma Posters.

Ilustrirala: Lara Žigić

 

Svi se proizvodi mogu pronaći i naručiti putem online trgovine unutar koje svaki od ilustratora ima vlastitu stranicu sa svojim radovima koji su dostupni u ponudi. Ilustracije dolaze u dvije dimenzije, 30x40cm te 50x70cm, s okvirom ili bez njega, a cijene se kreću od 120 kuna do 300 kuna.

Ilustrirala: Iz Ptica (Kaja Kajfež)

TRŽIŠTE

Za one koji još ne znaju, Dilemma Posters je lifestyle brend za uređenje interijera koji je prije pet godina počeo dizajnirati i proizvoditi postere za zid, vreće za igračke/recikliranje papira te interaktivni dječji stolac Blanka. Proizvodnja se odvija u Hrvatskoj, a prije tri godine su se proširili na inozemno tržište te se njihovi proizvodi prodaju u najvećem američkom online storu za uređenje interijera - Wayfairu te Project Nurseryju koji je specijaliziran za opremanje dječjih soba.

Za sva dodatna pitanja pišite im mail na [email protected] ili posjetite njihovu web stranicu www.dilemmaposters.com.

Ilustrirala: Maja Tomljanović

Ilustrirala: Iz Ptica (Kaja Kajfež)

Ilustrirala: Klasja Habjan

Ilustrirala: Lara Žigić

Ilustrirala: Tena Letica

Ilustrirala: Klasja Habjan

Ilustrirala: Maja Tomljanović

Ilustrirala: Lara Žigić

Ilustrirala: Klasja Habjan

Foto: Dilemma Posters

Izdvajamo

Iz drugih medija