staklena tuš kabina

Unesite eleganciju u svoju kupaonicu

U većini kupaonica tuš-kabina je samo praktično rješenje koje štiti ostatak prostorije od vode i špricanja, odabrano zbog svoje funkcionalnosti, a ne estetike. No, u posljednje vrijeme pojavio se trend staklenih vrata u čeličnom okviru koja plijene pažnju svojom elegancijom i ovaj funkcionalni dio uređenja pretvara u element dekoracije. Detalj uokvirenih staklenih ploha savršen je odabir za unošenje pomalo industrijskog stila u uređenje kupaonice, a podjednako dobro izgleda i u klasičnim kupaonicama.


Stil staklenih vrata tuš-kabina mijenja se ovisno o veličini pojedinačnih panela pa se možete s time poigrati kako biste dobili izražajniju čeličnu mrežu ili velike prozirne površine koje ne zaklanjaju pogled i više su u skladu s minimalističkim stilom uređenja.



Na ovaj način možete zagraditi samo dio svog prostora za tuširanje, a možete ga i u potpunosti zatvoriti, ovisno o željama i prostornim mogućnostima. Koju god opciju odabrali, možete biti sigurni da će to postati jedan od najelegantnijih elemenata u vašoj kupaonici.







Izvor: Apartment Therapy

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 12:15