Eksplozija kreativnosti

UNIŠTI DNEVNIK Trenutno najpopularnija knjiga među kreativcima diljem svijeta

Ovaj inovativ dnevnik potaknut će vas na razaranje i stvaranje

U našim se knjižarama odnedavno može pronaći jedan nadasve zanimljiv dnevnik. Knjiga od 224 stranica spremna za uništenje! Da, dobro ste shvatili, umjesto da ju čuvate od ogrebotina i mrlja, na vama je da se potrudite što temeljitije ju uništiti. "Uništi dnevnik" naziv je knjige autorice Keri Smith koja je u svojoj izvornoj inačici "Wreck This Journal" na engleskom jeziku polučila izniman uspjeh među kreativcima diljem svijeta.

Osnovni koncept knjige jest da vam svakom drugom stranicom daje zadatak kako ju uništiti. Način na koji ćete to izvesti u potpunosti je vaš odabir čime se kroz destruktivnost potiče kreativnost.

Zadaci poput "otuširaj se s knjigom", "ovjekovječi svoj ručak" ili "ispuni ovu stranicu mucicama iz džepa" možda se čine smiješnima, no kad prebrodite prvotni sram shvatiti ćete da se u ideji bacanja knjige u zid, puštanja da padne s visine ili njenog uvaljivanja u prašinu skriva posebna draž jer je upravo to potrebno kako biste ostvarili cilj ove knjige. Pustite mašti na volju i uredite svaku stranicu na svoj način!

S obzirom na trenutnu popularnost anti-stres bilježnica za bojanje, ova knjiga je kao stvorena za izbacivanje nakupljene frustracije i osvježavanje maštovitosti koju je rutina svakodnevnice pomalo zamorila. Idealan poklon za kreativne duše i osobe koje su u potrazi za novim umjetničkim projektom.

Knjiga se na hrvatskom jeziku može pronaći u knjižari Profil Megastore u Bogovićevoj ulici ili ako želite izvornu englesku verziju, potražite ju ovdje.

Za još ideja pogledajte našu galeriju!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 04:39