DOZA EGZOTIKE U INTERIJERU

Upečatljiva zlatna svjetiljka koja će transformirati svaki prostor!

 Instagram/@olivesage
Ova je efektna pozlaćena svjetiljka pravi hit na Instagramu, a evo i zašto...

Sigurno vrlo dobro znate da je rasvjeta moćan detalj koji će svaki životni prostor učiniti posebnim, a često može biti presudna u stvaraju cjelokupnost dojma u interijeru. Upravo zbog toga, mnogi dizajneri ne zapostavljaju važnost rasvjete. Osim njezine praktičnosti i funkcionalnosti, rasvjeta može biti odlična dekoracija u interijeru, a jedna od trendi jest zlatna, samostojeća svjetiljka poznatog brenda Olive&Sage.

Ovaj britanski brend doslovno je 'zaludio' cijeli Instagram svojom upečatljivom podnom svjetiljkom koja je čak i proglašena najiščekivanijim ovosezonskim proizvodom spomenutog brenda. Riječ je o upečatljivoj svjetiljci zlatne boje koja je potpuno napravljena od željeza, a zatim pozlaćena starinskom nijansom zlatne boje koja svakom komadu namještaja daje dozu glamura i luksuza.

Ova divna svjetiljka izgledom pomalo podsjeća na listove paprati, a u svaku prostoriju će unijeti dašak egzotike. Idealan je izbor za sve one koji u svoj interijer žele unijeti dašak prirode, ali nemaju dovoljno vremena brinuti o živim biljkama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 01:07