PROFIL

Upoznajte Mateu Šarić i Alenu Ružić

Mash&More. domaće poklon kutije koje volimo

Mash&More je poseban brend. Otkriva zanimljiv i na našem tržištu vrlo inovativan koncept unikatnih, pomno osmišljenih poklon-kutija i personaliziranih darova. Ideju su razvile prijateljice Matea Šarić i Alena Ružić.

Matea je završila tržišne komunikacije, a Alena dizajn tekstila i odjeće. Alena uz Mash&More radi u zagrebačkom Dizajnholiku, gdje se bavi uređenjem interijera, prodajom dizajnerskog namještaja i sitnica za uređenje doma. Kako obje dolaze iz poduzetničkih obitelji, odlučile su započeti vlastitu poslovnu avanturu.

DOMAĆI BRENDOVI

- Sve je počelo kad smo shvatile da je na našem tržištu vrlo malo brendova koji nude zanimljive darove. U potrazi za drukčijim i posebnim poklonima odlučile smo ih početi izrađivati same - kažu Matea i Alena.

Ideja se javila spontano s obzirom na to da je Matea radila u obiteljskom poduzeću Atea za ručnu proizvodnju prirodne kozmetike - priča Alena Ružić. Matea, pak, dodaje da se s vremenom asortiman širio.

- Ono što sada nudimo su personalizirani i većinom ručno izrađeni proizvodi. Upravo se takvi proizvodi danas traže i vrlo su popularni. Misao vodilja iza kutija je da darovi učine upravo ono što bi trebali - ispune srećom osobu kojoj su namijenjeni. Svrha svakog poklona su sreća i veselje, i onoga tko ga prima i onoga tko ga daruje - objašnjava.

Kutije su napravljene od kvalitetnog kartona, punjene slamom i svilenim papirom te umotane ukrasnom vrpcom. Dio proizvoda djevojke izrađuju same, poput asortimana za najmlađe, a za dio imaju suradnike.

RUČNA IZRADA

- Trudimo se da su proizvodi ručno izrađeni, prirodni te da ne sadrže štetne kemijske sastojke. Naše su kutije posebne po tome što, ovisno o stilu osobe kojoj se daruju, klijentima omogućavamo da stvore idealan personalizirani dar ili da u nekoliko klikova naruče kutiju iz standardnog asortimana te na taj način skrate proces traženja poklona - kažu ove poduzetne kreativke, koje za budućnost imaju još mnogo planova.

- Osim korporativnih darova kreirat ćemo poklon-kutije za posebne prilike, primjerice rođendan ili djevojačku večer, ili one za poklon gostima na vjenčanju. Naša se budućnost svakako kreće u smjeru što ljepšeg i boljeg darivanja. S tim ciljem iz dana u dan stvaramo - zaključuje ovaj dinamični duo.

Kutije možete naručiti putem Facebooka, e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Foto: Neja Markičević/Hanza Media

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 13:21