PROFIL

Upoznajte tim iz brenda Baby Angel Wings

Potpuno drukčiji jastuci za bebe

Bračni par Anđela i Bruno Zotman iz Zagreba napravili su proizvod koji je ‘zapalio’ Instagram.

Nismo mogli biti sretniji kada smo slučajno na Instagramu naletjeli na novi hrvatski brend - Baby Angel Wings. Brzo smo saznali da iza njega stoji bračni par Anđela i Bruno Zotman iz Zagreba, roditelji malog Vite Emanuela.

Upravo je njihov Vito Emanuel, kažu, bio poticaj za osnivanje brenda koji proizvodi dječje jastuke s anđeoskim krilima.

SIGURNA LUKA

- Baby Angel Wings je ideja koja je nastala u povodu rođenja našeg sina prije nešto više od godinu dana. Htjeli smo napraviti nešto posebno za njega, nešto što još nitko nije napravio na ovim prostorima.

Tako smo došli na ideju dječjeg jastuka s anđeoskim krilima - pričaju supružnici i objašnjavaju kako su za njih anđeli najveći čuvari djece, a jastuk, kada obgrli dijete postaje, neka njegova sigurna luka.

Nakon što su razradili ideju, trebao im je netko tko će njihovu vizuju pretvoriti u konkretan proizvod.

- Ponudila se moja majka, koja sve jastuke izrađuje ručno. Kada je napravila prvi, svi smo bili toliko oduševljeni jer je predivno izgledao, a bio je i jako praktičan. Nakon što smo malo istražili tržište, obavili razgovore s potencijalnim klijentima i nagovorili mamu da se aktivno uključi u priču, odlučili smo se na obiteljsku custom made proizvodnju u kojoj svaki naš maleni anđeo ima ručno rađen jastuk baš za njega - priča Bruno Zotman.

Za izradu jednog ovakvog jastuka potrebno je čak osam sati, od materijala koriste antialergijske dekice visoke kvalitete koje zadržavaju toplinu i griju dijete (za zimu) i kombinaciju pamuka, koji daje prozračnost, te svile, koja se lako prilagođava temperaturama i sprečava znojenje.

LIJEPO I PRAKTIČNO

Kad je o bojama riječ, ograničenja nema i redovito se poigravamo s toplim, hladnim i pastelnim nijansama, ali dopuštamo i da kupac sam odabere boju za svoje najdraže biće.

- Posebnost našeg jastuka je što je lijepo dizajniran, udoban i topao bebama, štiti ih i čuva te je jednostavan i praktičan u svim situacijama koje su roditeljima potrebne poput hranjenja, prematanja i nošenja, a može se i staviti u kolica te koristiti izvan kuće ili stana - pričaju supružnici i otkrivaju kako su za sada njihovi jastuci otputovali u zemlje regije, Belgiju, Englesku, Španjolsku... Cijena jastuka je 600 kn.

Web stranica trenutno im je u izradi, pa jastuke možete pogledati i naručiti preko Facebooka: Baby Angel Wings ili preko Instagrama:@baby_angel_wings.

Foto: Neja Markičević/Hanza Media, Baby Angel Wings

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 15:52