Blagdanski dekor za svaki uzrast

Uredite svoj dom ovim veselim ukrasima!

 

Iako bi naši klinci najradije cijelu kuću za blagdane okitili lampicama, zvjezdicama i raznobojnim kuglicama, nama se često puno više sviđaju elegantni i pomalo minimalistički detalji, poput ukrasnih svijećnjaka, jednostavnih zelenih girlandi i s pažnjom postavljenih nizova lampica kojima rado ističemo najljepše dijelove doma. Kako bi svi bili sretni i zadovoljni uređenjem, važno je postići kompromis i prilikom dekoriranja doma dobro se zabaviti!

*Klikom na žutu točku saznajte cijenu ovih odličnih ukrasa!

Božić bez nekog oblika božićne jele jednostavno nije potpun, a sa svojim klincima pokušajte se dogovoriti hoćete li svoje drvce ukrasiti raznobojnim kuglicama ili ćete se odlučiti za ujednačen izgled sa staklenim kuglicama i figuricama u divnim nijansama poput zlatne, srebrne , crvene ili plave.

Svoj prostor možete ukrasiti i drvenim detaljima koji će mu dati poseban, pomalo rustikalan štih pa tako u uređenje uključite viseće drvene ukrase ili, pak, veliku drvenu zvijezdu koja svijetli. Kako bi slatko iščekivanje bilo još slađe, pripremite za svoje mališane ukrasne čarape u koje ćete za njih sakriti malo iznenađenje u obliku figurica ili slasnih čokoladica, a možete ih postaviti u blizini bora ili čak na prozor.

Volite li elegantne ukrase čistih linija, pokušajte ih u svoj dom uključiti u prostorijama poput blagovaonice pa na stol postavite jednostavne, a efektne svijećnjake u obliku adventskog vijenca ili, pak, bora.

Dječju sobicu možete urediti simpatičnim anđelčićima i likovima snjegovića i Djeda Božićnjaka koji u sebi skrivaju LED svijeću, praktičnu zamjenu za klasične svijeće, s obzirom na to da ne morate paziti na gašenje njezina plamena i sigurnost.

Večeri učinite posebno magičnima paljenjem lampica koje će osvijetliti vaše drvce, a možete ih rasporediti i po policama. Nemojte zaboraviti na mirisne svijeće i šarmantne male ukrasne lučice u različitim oblicima koje izgledaju lijepo i kada ne gore. Razveselite svoje najmlađe i uživajte u ljepoti svojeg prekrasnog blagdanskog doma!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 23:27