Blagdanski dekor za svaki uzrast

Uredite svoj dom ovim veselim ukrasima!

 

Iako bi naši klinci najradije cijelu kuću za blagdane okitili lampicama, zvjezdicama i raznobojnim kuglicama, nama se često puno više sviđaju elegantni i pomalo minimalistički detalji, poput ukrasnih svijećnjaka, jednostavnih zelenih girlandi i s pažnjom postavljenih nizova lampica kojima rado ističemo najljepše dijelove doma. Kako bi svi bili sretni i zadovoljni uređenjem, važno je postići kompromis i prilikom dekoriranja doma dobro se zabaviti!

*Klikom na žutu točku saznajte cijenu ovih odličnih ukrasa!

Božić bez nekog oblika božićne jele jednostavno nije potpun, a sa svojim klincima pokušajte se dogovoriti hoćete li svoje drvce ukrasiti raznobojnim kuglicama ili ćete se odlučiti za ujednačen izgled sa staklenim kuglicama i figuricama u divnim nijansama poput zlatne, srebrne , crvene ili plave.

Closeup of red bauble hanging from a decorated Christmas tree. Retro filter effect.
Getty Images/iStockphoto

Svoj prostor možete ukrasiti i drvenim detaljima koji će mu dati poseban, pomalo rustikalan štih pa tako u uređenje uključite viseće drvene ukrase ili, pak, veliku drvenu zvijezdu koja svijetli. Kako bi slatko iščekivanje bilo još slađe, pripremite za svoje mališane ukrasne čarape u koje ćete za njih sakriti malo iznenađenje u obliku figurica ili slasnih čokoladica, a možete ih postaviti u blizini bora ili čak na prozor.

Smiling caucasian woman at home. Decorating place with string lights. Wearing sparkly dress. Sunny day.
Getty Images
 

Volite li elegantne ukrase čistih linija, pokušajte ih u svoj dom uključiti u prostorijama poput blagovaonice pa na stol postavite jednostavne, a efektne svijećnjake u obliku adventskog vijenca ili, pak, bora.

Dječju sobicu možete urediti simpatičnim anđelčićima i likovima snjegovića i Djeda Božićnjaka koji u sebi skrivaju LED svijeću, praktičnu zamjenu za klasične svijeće, s obzirom na to da ne morate paziti na gašenje njezina plamena i sigurnost.

Calm image of interior modern home living room decorated christmas tree and gifts, sofa, table covered with blanket
Getty Images/iStockphoto
 

Večeri učinite posebno magičnima paljenjem lampica koje će osvijetliti vaše drvce, a možete ih rasporediti i po policama. Nemojte zaboraviti na mirisne svijeće i šarmantne male ukrasne lučice u različitim oblicima koje izgledaju lijepo i kada ne gore. Razveselite svoje najmlađe i uživajte u ljepoti svojeg prekrasnog blagdanskog doma!

Izdvajamo

Iz drugih medija