KAO ZIDNE OBLOGE

Uvijek elegantne metro pločice

Metro pločice još su jedan ‘klasik’ koji, osim uz uobičajena mjesta poput kupaonica i kuhinja, sve više viđamo u sobama ili hodnicima. Izgledaju sjajno, a nisu zahtjevne za čišćenje

Mogu oponašati izgled drva, kamena, betona ili mramora te su idealno rješenje za površine koje bi po prirodi trebale biti izdržljive i jednostavno se čistiti. Metro pločice svojim elegantnim dizajnom naglašavaju i daju atraktivni izgled prostorijama u kojima se nalaze.

Možete ih postaviti na zidove svake prostorije, i to u različitim stilovima. Ako razmišljate izvan okvira i ne volite jednostavnost, pokušajte kombinirati šarene pločice u različitih oblika, povezane debljim fugama neutralnog kolorita.

Danas pločice sve češće postavljamo u suvremeno uređene prostore, naročito one nešto većih dimenzija. Takvi modeli u kombinaciji s moderno dizajniranim namještajem nesvakodnevnih linija u interijeru mogu stvoriti specifičan, futuristički ugođaj.

Zahvaljujući velikom izboru boja, dimenzija i dezena, jednostavnom postavljanju i održavanju kao i relativno pristupačnim cijenama, pločice su danas su sve popularnije kao zidne obloge.

'Manje je više' pravilo je kojeg se ne trebate striktno držati pri dekoriranju zidova ovim modelom pločica. Slobodno si dajte oduška i pokažite svu svoju kreativnost, ne možete pogriješiti.

Izvor: Pure Wow.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 20:20