POVRATAK NA TRŽIŠTE

Veliki povratak najpopularnijih tenisica iz 90-ih: kultne Skechersice vraćaju se u modernom ruhu!

Tenisice za koje ste mislili da su ostale u 90-ima, sada su neke od najpoželjnijih na tržištu

Ukoliko ste prelistali fotografije nedavnih streetstyle-ova, mogli ste primijetiti da je ulicama ponovno zavladala era statement tenisica. Neke od najvećih stilskih zvijezda i fashionistica zaslužne su za stvaranje megatrenda takozvanih 'dad sneakers', koje su s osobnim pečatom izbacili skoro svi vodeći high-end brandovi. Ove sezone gotovo su svi trendovi omaž 90-ima, godinama kada su jednostavnost, komfor, ali i eklektičnost bili na prvim mjestima modnog trona.

Processed with VSCO with a6 preset

Shoe Be Do tenisice sijecanj
 

Ovaj globalni trend, naravno s modernim redizajnom i estetskim dotjerivanjem, doživio je i neizbježan komad svake moderne djevojke 90-tih – kultne 'Skechersice', koje još od tada slove kao savršen spoj udobnosti, funkcionalnosti i modernog izgleda. I dok su se nekada nosili elegantni i suptilni komadi, sada je svima jasno što se traži - komadi koje ćete odmah uočiti, veliki i 'glasni'. Tenisice za koje ste mislili da su ostale u 90-ima, sada su neke od najpoželjnijih na tržištu.

Processed with VSCO with a6 preset
 

Među Skechers modelima, koji su stigli u ShoeBeDo dućane, prevladavaju neutralni tonovi, s pastelnim bojama te je fokus  gotovo izričito na modelu tj. formi tenisica, tako mnogi od modela imaju i prilično visoke đonove. Za one odvažne, tu su i kul modeli s jarkim bojama, idealnim 'boostom' za outfit koji je bez njih jednoličan.

ShoeBeDo

ShoeBeDo

Processed with VSCO with a6 preset
 

Skechers će vas osim izgledom odmah oduševiti i svojom udobnošću, pa će te se, čim ih obujete, osjećati kao da hodate po oblacima. Ovaj brand odavno je osvojio sportaše i rekreativce diljem svijeta, a sa svojim recentnim fashion komadima izdigao se u omiljenu marku brojnih blogerica, sa stalnim mjestom na ulicama streetstyle-a.

Shoe Be Do tenisice sijecanj

ShoeBeDo
 

Zato, požurite u najbliži ShoeBeDo ili na samo klik udaljen web shop, uparite svoje nove statement tenisice s nekim drugim od aktualnih komada na wish-listi svake djevojke koja drži do svog izgleda i mode, poput popularnih 'mom jeans' ili nano torbice i - zakoračite u život!

ShoeBeDo

ShoeBeDo
 

Processed with VSCO with a6 preset
 

Foto: ShoeBeDo

Izdvajamo

Iz drugih medija