SAMO U NOVOM BROJU MAGAZINA D&D

Veliki vodič kroz materijale za kuhinjske radne ploče

    AUTOR:
    • Iva Novak

  • OBJAVLJENO:
  • 15.02.2019. u 09:52

Zagreb, 060417.
Hrgovici 117.
Stan Gorana Malenice.
Na fotografiji: kuhinja.
Foto: Tomislav Kristo / CROPIX
CROPIX

 

Čini li se i vama kako je tržište materijala za opremanje interijera svaki dan sve šire i kako gotovo i ne možete pratiti novitete? Nama svakako da, zato smo u ovom broju odlučili objasniti barem jedan dio ove ponude: vrste materijala od kojih se rade radne ploče za kuhinju. U tome su nam pomogli domaći stručnjaci koji su otkrili na što sve pritom trebate pripaziti, koje opcije su najskuplje, a koje najjeftinije te koji su trenutačno svjetski trendovi.

living4media
 

- Trendovi ove godine su mat i metalik dekori, koji su izuzetno elegantni i bezvremenski. Lako se kombiniraju s drugim materijalima, primjerice luksuzni metalik dekor s toplim bojama drvenih radnih ploča, svojevrsna kombinacija elegancije i prirode. Primjena metalik dekora sve je popularnija u uređenju interijera, pa čak i u kuhinji - ističu.

Zagreb 010219.
Stan Jelene Sangarelo na Medvescaku. Jelena inace ima brend Pop Buro u kojem izradjuje zanimljive kreativne stvari za dom. A s prijeteljicom Dinom Savoric izradjuju biljne terarije.
Foto: Berislava Picek / CROPIX
CROPIX
 

S radnim pločama po mjeri možete kreirati kuhinju koja će savršeno odgovarati vašem prostoru jer je svaka kuhinja ograničena određenim parametrima, ali mogućnosti primjene materijala, boja i tekstura su neograničene. Ipak, treba voditi računa o nekim kriterijima.

O kojim točno, provjerite u novom broju časopisa D&D koji će u prodaji biti (uz Jutarnji list) samo u nedjelju, 17.2.

Izdvajamo

Iz drugih medija