SAMO U NOVOM BROJU MAGAZINA D&D

Veliki vodič kroz materijale za kuhinjske radne ploče

 

Čini li se i vama kako je tržište materijala za opremanje interijera svaki dan sve šire i kako gotovo i ne možete pratiti novitete? Nama svakako da, zato smo u ovom broju odlučili objasniti barem jedan dio ove ponude: vrste materijala od kojih se rade radne ploče za kuhinju. U tome su nam pomogli domaći stručnjaci koji su otkrili na što sve pritom trebate pripaziti, koje opcije su najskuplje, a koje najjeftinije te koji su trenutačno svjetski trendovi.

- Trendovi ove godine su mat i metalik dekori, koji su izuzetno elegantni i bezvremenski. Lako se kombiniraju s drugim materijalima, primjerice luksuzni metalik dekor s toplim bojama drvenih radnih ploča, svojevrsna kombinacija elegancije i prirode. Primjena metalik dekora sve je popularnija u uređenju interijera, pa čak i u kuhinji - ističu.

S radnim pločama po mjeri možete kreirati kuhinju koja će savršeno odgovarati vašem prostoru jer je svaka kuhinja ograničena određenim parametrima, ali mogućnosti primjene materijala, boja i tekstura su neograničene. Ipak, treba voditi računa o nekim kriterijima.

O kojim točno, provjerite u novom broju časopisa D&D koji će u prodaji biti (uz Jutarnji list) samo u nedjelju, 17.2.
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 21:53