NOVE PLOČICE I UZORCI ČINE ČUDA

Veliko preuređenje male kupaonice

 

Zelene pločice, tamni zidovi te kupaonski namještaj koji datira još iz devedesetih su definitivno tri jako dobra razloga za početi razmišljati o potpunom preuređenju kupaonice.

Ovdje se radi o kupaonici koja se nalazi u obiteljskoj kući sagrađenoj još 1939. godine te od tada nije značajno preuređivana. Vlasnica je u toj kući živjela od svoje 12. godine, a sada se ponovno useljava i planira renovaciju. Za preuređenje kupaonice angažirala je dizajnera koji je osmislio njen novi izgled.

Rezultat koji su dobili je fantastičan. Budući da je kuća sagrađena od opeke, odlučili su je otkriti na jednom zidu i tako, jednim potezom, unijeli pravu toplinu doma u kupaonicu.

Zid s ogledalom i umivaonikom su obojili u bijelo, a zid iznad kade obložili bijelim pločicama., Ormar na kojem je bio umivaonik zamijenili su zidnim umivaonikom. Prostor za pohranu stvari tako se preselio na zidove. Sa suprotne strane umivaonika montirane su police. Potez koji su napravili s umivaonikom dodatno je otvorio prostor kupaonice i učinio ga većim.

Kako bi nastavili s tradicionalnim i rustikalnim stilom te zadržali dinamiku prostora, na pod su postavljene pločice predivnog uzorka.

Male kupaonice mogu se predivno preurediti, baš onako da postanu vaša omiljena oaza za opuštanje u domu nakon napornog dana. Ovdje potražite još inspiracije za preuređenje malih kupaonica.

Izvor: apartmenttherapy

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 06:47