Themelia Zagreb

VITRIN NATJEČAJ #IwantaLoungeChair okupio arhitekte u showrooumu Themelia

Themelia, vodeća tvrtka u svijetu opremanja interijera u Hrvatskoj je u srijedu 07.12.2016. u opuštenoj atmosferi svog showrooma na tri etaže u Palmotićevoj 26 u Zagrebu organizirala veliki božićni domjenak. Događaj je okupio istaknute hrvatske arhitekte i dizajnere Nenada Fabijanića, Andrije Rusana, Ljubomira Miščevića, Tomislava Zidarića, Borisa Koružnjaka, Otta Barića..., kao i njihove klijente i partnere koji su se do kasno družili i zabavljali u ugodnoj atmosferi uz glazbu DJ-a, ukusne zalogaje i piće.

Gosti su uživali u glamuroznom interijeru showrooma Themelia opremljenom najrenomiranijim, globalno priznatim brendovima kao što su: Vitra, B&B Italia, Poliform, Flexform, Limited Edition, Flos, Porada, Magis, Poltrona Frau, Zanotta i monogim drugima.

Kako je tema zabave bila i Vitrina nagradna igra povodomo proslave 60 godina proizvodnje pod nazivom: #IwantaLoungeChair #Vitra #Croatia, uzvanici su imali priliku udobno se smjestiti i fotografirati u Eamesovoj fotelji prvi puta predstavljenoj u tkanini, te za sudjelovanje u igri objavljivati svoje fotografije na Facebooku i/ili Instagramu.

Najoriginalnije fotografije biti će nagrađene Eamesovom foteljom kao i mnoštvom drugih nagrada. Natječaj traje do 31.01.2017. te su pozvani svi zainteresirani da navrate u showroom Themelia, fotografiraju se i objavljuju svoje fotografije na društvenim mrežama. Detaljne informacije o nagradnoj igri možete pronaći na www.vitra.com/IwantaLoungeChair ili kontaktirati salon Themelia www.themelia.hr

Foto: Bruno Konjević/Hanza Media

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 18:38