Zaboravite rustikalne alate!

VRIJEME JE... Da se zazelenite najljepšim proizvodima domaćih trgovina!

 

Bez obzira da li imate mali balkon s biljčicama ili ste iskusni vrtlar, potreban vam je alat kako biste pravilno održavali vaš zeleni prostor. Uz sve veću popularnost ove aktivnosti i njegove brojne varijacije (eko vrtlarenje, kolektivni vrtovi, gradski vrtovi...) porastao je i broj predivnih vrtlarskih proizvoda kojima je zaista teško odoljeti, a pomoću kojih ćete uživati u zalijevanju, kopanju i drugim potrebnim aktivnostima.

Zaboravite rustikalne alate! Ove nove bakrene, mjedne, pocinčane i drvene posudice, škare i lopatice više ne morate skrivati od znatiželjnih pogleda susjeda i prolaznika već bez puno bojazni možete istaknuti poput umjetničkih skulptura kako u eksterijeru tako i u interijeru. Ovo je naš izbor 12 neodoljivih vrtlarskih proizvoda, koji će oduševiti sve ljubitelje vrtlarenja, a koje možete kupiti već danas online u zagrebačkim trgovinama Dizajnholik i Modus Design Shop.

Zelenilo na balkonu nikad nije loša odluka, pogotovo ako želite da vaš balkonski prostor bude oaza za opuštanje. Osim toga,Bau Balcony Box nije samo lijep dodatak balkonu ili terasi. Na dnu ove posude se nalazi sustav drenaže, a sama posuda je izrađena od materijala otpornog na vremenske (ne)prilike.

Dobar kako god okreneš! Hourglass Pot možete koristiti s obje strane, u interijeru i eksterijeru...

Watering Can je zanimljiv i funkcionalan predmet neuobičajenih proporcija, bez ručki. Napravljen od vodootoporne plastike i dugo će vam pomagati u brizi o omiljenim biljkama.

Nadahnuta Bauhaus stilom, Bau Pot posuda će unijeti dozu klasike gdje god ju postavite!

Vodootporna betonska posuda Concrete odličan je izbor ako volite neobične, pomalo nadrealistične predmete.

Paper je posuda za cvijećeu u koju možete biljke posaditi ili ju možete koristiti kao vazu za cvijeće. izrađena je od kompozitnog materijala „paper mache“ te je vodootporna.

Keramika, prirodno uže i zeleni listovi biljaka koje vise sa stropa djeluju opuštajuće i podižu raspoloženje. Plant Hanger je dostupan u 2 dimenzije.

Plant Box Large je idealno mjesto za biljke, časopise, igračke ili bilo što drugo što vam padne na pamet. Tray for Plant Pot Large ovu multifunkcionalnu posudu u sekundi transformira u stolić, klupčicu, minibar...

Handle je elegantna keramička posuda za cvijeće s "ručkicom", koju možete objesiti na zid ili istaknuti na polici. Lijepo će pristajati svakom prostoru.

Višenamjenske Plant Box i Plant Box Round posude jednostavno morate obožavati!

Sigurni smo kako uz Divan watering can nikada nećete zaboraviti zaliti svoje biljčice! :)

Osvježite svoj radni stol! Male biljke mogu pronaći svoj dom u divnoj Speckle Pot.

... Mus Plant Pot također Vam neće zauzeti puno mjesta, a unijet će radost u vašu svakodnevicu. :)

Ova estetski privlačna kantica za zalijevanje ima zapremninu od 2 litre. Pročišćen, pomalo skulpturalni izgled koji krasi Orb watering can, bit će lijepi dodatak vašoj zelenoj oazi.

Simbol modernog nordijskog dizajna, Nappula posuda lijepo će pokazati biljke i cvijeće u svojoj gracioznoj silueti. Uglađen dizajn dolazi u zelenoj boji za upečatljiv dojam, dok će bijela boja biti elegantan detalj koji pristaje svakom interijeru. Odaberite jednu ili sve boje, i zasigurno nećete pogriješiti. Savršen dar!

Wall Box je šik spremište za sitnice, posuda za biljke ili držač za šampone u vašem tušu!

P.S. Wall Box u Dark Green i Red Brown boji su trenutno na popustu 50% za gotovinsko/transakcijsko plaćanje!

I par stvarčica iz susjedstva...

Stepenice za jednostavnije vrtlarenje, Fleux

Posuda za alat od cinka, decoclico.fr

Alati za vrtlarstvo Family Garden Fetish izrađeni ručno od čelika, BacSac.

Rukavice za vrtlarenje od poliuretana, madeindesign.com

Bakreni alat za vrtlarenje Daria, made.com.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. travanj 2024 03:46