objekt žudnje

“Wedding Wall”, jedinstven detalj za najvažniji dan u životu

Personalizirane, šik  pozadine za vjenčanje o kojem će se dugo pričati. Tamara Musulin i Jasna Maslać iz domaćeg brenda Affirmation Wall izrađuju dekorativne zidove prema željama mladenaca koji plijene pažnju uzvanika

Imati posebno vjenčanje s mnogo stila, o kojem će se dugo pričati, danas nije nimalo lak zadatak. Svi mladenci ulažu puno truda i energije u organizaciju svojeg velikog dana, pa je tako briga o jedinstvenim detaljima koji će im vjenčanje učiniti posebnijim od drugih postala jedan od prioriteta.

A jedan od načina na koje se to može postići je personalizirana pozadina, tzv. “backdrop”. Za svoju pozadinu možete odabrati sve što vam padne na pamet, a za vas će ju realizirati kreativna ekipa iz domaćeg brenda Affirmation Wall. Iza ideje stoje Tamara Musulin i Jasna Maslać, svoj proizvod su nazvale “Wedding Wall” , a ideja im se rodila nakon brojnih upita budućih mladenaca.

STIHOVI, CITATI, IMENA...

- Danas vjenčanje ne znači samo rezervirati restoran i snimatelje te izabrati odjeću. Mladenci nove generacije promišljaju o svakom detalju i žele svoj veliki dan učiniti drugačijim, imati nešto što će se pamtiti i o čemu će se pričati. Zato smo odlučile pomoći im u tome i osmisliti ovaj proizvod - kažu djevojke i ističu kako ograničenja u personalizaciji gotovo da i nema.

- To mogu biti omiljeni stihovi, tekst pjesme uz koju su se mladenci prvi put poljubili ili neka njihova interna šala ili riječ, možda samo imena i monogrami... Osim toga, mogu birati i one s tekstovima iz naše ponude ili pak odabrati cijelu temu, što zanči da uz pozadinu možemo napraviti i dekoracije koje će pratiti temu vjenčanja. Tako se može istaknuti osobna priča mladenaca kao dobrodošlica, u slatkom baru, u pozadini stola za mladence, u jedinstvenom foto kutku, kao način dekoracije oltara i stolica, te tako kreirati neponovljive uspomene - objašnjavaju. facebook Sve što rade, pogledajte na njihovoj Facebook stranici Affirmation wall, a javiti im se možete na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i 095 3535 599.

Foto: Affirmation Wall

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 00:35