Zara Home

Pogledajte najnoviju kolekciju proljeće/ljeto 2014.

Inspiraciju za svoju najnoviju kolekciju proljeće/ljeto Zara Home je pronašla u egzotičnim amazonskim prašumama, ručno izrađenim predmetima s Balija, turskom kulturnom miksu i velikim umjetničkim trendovima.

Tropsko lišće, papige i ananas preko besprijekorno bijele pozadine dio su amazonske kolekcije. Ove sezone bujne džungle s beskonačnim nijansama zelene boje u kombinaciji sa živim bojama egzotičnog voća i perjem tropskih ptica inspiracija su koja se ogleda u ukrasnim predmetima i priboru za jelo gdje životinjski i cvjetni oblici dolaze u život i stvaraju svjež, ljetni dojam. Staklene perle i detalji od pruća daju kolekciji rustikalni element. Kao kontrast ekstravagantnom, tropskom trendu linija Aquarelle Garden dizajnirana je u duhu romantičnih impresionista u pastelnim nijansma. Cvijeće, leptiri i kolibrići čine bazu zbirke istaknute na svili, lanu i pamuku. Turska i njezina mješavina kultura čini još jednu važnu kolekciju ove sezone koja je kombinacija različitih etničkih momenata u kojima Istok susreće Zapad. Tkanine poput trapera u kombinaciji s pamukom i lanom s arapskim grafičkim elementima mogu se pronaći na keramičkim predmetima. Svjetiljke i ukrasni predmeti svojim izgledom, koji podsjeća na “Tisuću i jednu noć”, pomažu da se stvori topla orijentalna atmosfera. Indonezija sa svojim obrtničkim tehnikama tiskanja inspiracija je za Bali kolekciju. Prepoznatljiv secesijski stil diktira tempo kolekcije pod nazivom Hotel. Dizajn se igra reljefnim uzorcima i različitim teksturama uvijek u tonovima bijele. Srebrni detalji ovoj kolekciji daju sofisticirani dodir.

Doista smo uživali u fotografijama najnovije kolekcije Zara Home za proljeće/ljeto 2014. Volimo proljeće i ljeto, život na otvorenom i vrijeme provedeno s prijateljima i obitelji, uz lijepo, veselo i elegantno postavljen stol, morski ugađaj toplih ljetnih dana uz prozračne i lepršave tkanine s veselim detaljima. Kolekcija je zaista inspirativna i jako nam se sviđa. Stoga pogledajte fotografije u nastavku i uživajte!

Ako vam se svidjela ova kolekcija, molimo vas da ju podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 12:50