PREDMET ŽUDNJE

Zidni sat Out of time

Tijelo sata izrađeno je od aluminija metodom izvlačenja metala te zatim plastifikacijskim prahom. Brojke su od akrilnog stakla, a u njega je ugrađen quartz satni mehanizam. Boje ovise o željama kupaca

Zidni sat Out of time jedan je od artikala hrvatskoga dizajnerskog brenda Light4Dark. Inače specijalizirani za proizvodnju rasvjetnih tijela, u Light4Darku nerijetko odlaze i korak dalje pa su tako kao plod kreativnosti i predanog rada nastali i zidni kalendar neobičnog dizajna, ali i sasvim poseban i drugačiji sat simbolično nazvan Out of time.

Tijelo sata izrađeno je od aluminija metodom izvlačenja metala te zatim plastifikacijskim prahom. Brojke sata izrađene su od akrilnog stakla, a u njega je ugrađen quartz satni mehanizam. Ovisno o željama kupaca i izgledu prostora za koji je namijenjen, sat dolazi u nekoliko kombinacija: bijeloj i crnoj varijanti u polumat strukturiranoj površini s brojkama u crnoj, bijeloj, plavoj, narančastoj i zelenoj boji, a doznajemo da je u pripremi i bakreni Out of time s crnim brojkama. Strani kupci zasad mu daju pet zvjezdica i opisuju ga kao prvenstveno dizajnerski komad na zidu, tek potom sat, a mi se slažemo i vidimo ga kao savršen detalj u modernim domovima, ali i poslovnim prostorima koji cijene vrijeme i - dizajn.

Sat možete nabaviti putem webshopa www.light4dark.com po cijeni od 438 kuna s PDV-om, a dostava za Hrvatsku je besplatna.

Foto: Light4Dark

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 15:11