IDEJE ZA UREĐENJE KUPAONICE

Zlatni detalji u kupaonici - trend koji ćete obožavati

Ako želite da vaša kupaonica izgleda privlačno uz dašak luksuza, zlatni premaz na umivaoniku, elementima, rasvjeti ili keramici idealno je rješenje

Zlato u interijeru ne mora izgledati kičasto i pretjerano, važno je jedino da vodite računa o njegovom doziranju. 'Manje je više' logika je kojoj biste se trebali voditi ako namjeravate zlatne detalje uvrstiti u svoj životni prostor.

Zlatni detalji vratit će dašak glamura vašoj kupaonici. Ovom nijansom najbolje je 'opremiti' samo jedan dio unutarnjeg prostora, a ostatak neka radije ostane u neutralnim tonovima bijele, crne ili sive boje.

Dobitnom kombinacijom u kupaonicama pokazao se klasični spoj zlatne i kroma, ali i postavljanje velikih keramičkih pločica na zidove. U slučaju da ste malo hrabriji, zidne pločice mogu biti kombinacija bijele i sive boje - savršeni detalji koji će upotpuniti 'zlatni look' u kupaonici.

Bilo kakvi zlatni detalji posebno su efektivni na neutralnim podlogama, dok se na šarene nikako ne uklapaju. Možete postaviti ogledala s bogatim zlatnim okvirima ili tankim rubom, ali i detalje poput držača sapuna, stalka za ručnike, lampe na zidu ili vješalica.

Zlatni detalji savršeno će pristajati malenim, ali i većim kupaonicama -- nema pravila kad govorimo o kvadraturi prostorije. Kakve god teksture zlatnih elemenata odabrali, možete biti sigurni da će vaš interijer izgledati glamuroznije i ljepše.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 00:53