POTRAJAT ĆE GODINAMA

3 stila uređenja kuhinje s kojima nećete pogriješiti

Lako je odlutati u potrazi za inspiracijom kada uređujete kuhinju... Zato vam predstavljamo tri bezvremenska stila uređenja s kojima ne možete pogriješiti!

Prilikom uređenja bilo koje prostorije, prije svega je potrebno odrediti budžet. Nakon što odredite budžet, traženje inspiracije može započeti. Naravno da ćemo prilikom te potrage imati bezbroj nedoumica i pitanja, svaki stil će nam se svidjeti po malo... To zaista jesu "slatke muke" ali trebamo ih na vrijeme riješiti kako se ne bi pretvorile u katastrofalan rezultat uređenja kuhinje.

Nit vodilja mogu vam biti tri bezvremenska stila uređenja za koja možete biti sigurni da će još dugi niz godina izgledati fantastično. Kao temelj svakog uređenja postavite si eleganciju. Ona se može provlačiti i kroz rustikalni, moderni, suvremeni skandinavski stil.

Klasična skandinavska jednostavnost

Ako ste osoba koja ne voli previše komplicirati, za oko će vam sigurno zapeti minimalistički stilovi uređenja, kao što je skandinavski. Kako bi i taj stil ostao bezvremenski, savjetujemo vam da unesete konkretnu boju kako kuhinja sa svim jednostavnim elementima ne bi postala previše monotona.

Spoj modernog i rustikalnog

Kada spajate moderne elemente s rustikalnim elementima, najbolje je da od rustiklanih elemenata odaberete pločice s uzorcima ili drvene površine. Ovi će elementi razigrati moderni stil, a odlično će se uklopiti ako se odlučite za jednostavan i jednobojan namještaj, bilo da je njegova površina mat ili visoki sjaj.

Suvremena elegancija

Zlatni detalji, mramor, drvo, bijeli elementi i jedna boja kombinacija je s kojom baš nikada nećete pogriješiti. Zlatne detalje s vremenom možete mijenjati, a jednostavnost ove kuhinje čini je idealnom za dodavanje dekorativnih elemenata tijekom godina, kao što su nove stolne lampe, biljke i zidne dekoracije.

Na kraju, ipak je najvažnije da je kuhinja funkcionalna i da odražava vaš karakter, no dobro je imati temelj prema kojem uređujete ovaj prostor kako kasnije ne biste požalili s kombinacijama.

Foto: CAFE
Izvor: domino

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 14:06