Kreativno i sa stilom

35 fantastično iskorištenih kvadrata!

 

Staklenim zidom odvojena spavaća soba, ženstveni i kontrastni elementi upotpunjeni crnim podom i ciglom, glavni su atributi u ovom malom stanu od 35 četvornih metara.

 

Male domove nije jednostavno "oblikovati", često u njima ima prostora samo za uski ležaj ili sofu na razvlačenje koja noću postaje ležaj. No, dobrom organizacijom prostora i pametnim dizajnerskim rješenjima kao u ovom stanu jasno je da nije i nemoguće imati mali i lijepi dom. Vlasnici su u ovom stanu dnevnu sobu podijelili na dva dijela, što je rezultiralo odvajanjem dnevne od spavaće zone. Što su time dobili? Dobili su prozračan i svijetao stan koji izgleda odlično.

Stakleni zid ostavlja dojam prostranosti, a pritom je i odlična zvučna izolacija pa vlasnici mogu paralelno spavati i razgovarati.

 

No, nije to sve. Interijer je uređen s puno kontrasnih, ali efektnih detalja koji zajedno stvaraju fantastičnu cjelinu. Tamni elementi, poput drvenog poda, kreveta i kuhinjskog namještaja u kombinaciji s bijelim zidovima, puno biljaka i ciglenim zidom puno su pogodak.

 

 

Izvor: alhvem

Izdvajamo

Iz drugih medija