STAN ZA DRUŽENJA

37 kvadrata s mnoštvom genijalnih ideja za uređenje

 

U ovom unajmljenom stanu u Chicagu živi mlada djevojka koja je u njega doselila prije otprilike godinu dana. Eklektični stil pravi je pokazatelj njenog vedrog i razigranog karaktera. Stan je prepun detalja i savršeno odražava njenu osobnost, a kaže i da je glavno odredište svih druženja. Vlasnica kaže da je većinu inspiracije za uređenje pronašla upravo na Instagramu. Najveći izazov prilikom uređenja bio joj je upravo nedostatak prostora.

Za potpuno uređenje ovoga stana trebalo joj je ipak neko vrijeme. U početku je, primjerice, imala samo jednu veliku prostoriju. Htjela ga je nekako pregraditi kako bi dobila dnevnu sobu i spavaći dio pa su joj se police za knjige učinile kao idealno rješenje. Toplinu ovom interijeru daje cijeli jedan zid naglašen slikama, tepih geometrijskog uzorka te visoka sobna biljka.

Divan detalj koji nam je zapeo za oko je i ovaj viseći stalak koji ima svoju dekorativnu funkciju. Izgleda kao da lebdi i vizualno i s te strane odvaja spavaći dio od dnevnog boravka, a zapravo je savršeno funkcionalan za vješanje robe, razglednica i ostalih sitnica koje svaka cura ima u svojoj sobi.

Na drugom dijelu ove velike prostorije nalazi se kuhinja s malim stolom i dvije stolice. U kuhinji je također postavljeno mnoštvo detalja što je čini dinamičnom i izrazito zanimljivom.

Izvor: apartmenttherapy

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 08:08