Seget Vranjica

Antistresna fjaka okružena plavetnilom kod Trogira

Prednost kuće je da ima i dva odvojena apartmana od kojih svaki ima oko 50 četvornih metara, a u kojima gosti glavnog objekta mogu smjestiti svoje prijatelje ili, pak, osoblje

INFO: Luksuzna vila za najam
LOKACIJA: Seget Vranjica blizu Trogira
KVADRATURA: Kuća od 400 m2 i dva odvojena apartmana, svaki od 50 m2
KAPACITET: 10 osoba
CIJENA: 1800 eura po danu u visokoj sezoni
AGENCIJA: Luxury Croatia, luxurycroatia.net

Vila sa 5 zvjezdica blizu Trogira u Seget Vranjici smještena je na mirnoj lokaciji koja osigurava bezbrižan odmor. Krasi je suvremena arhitektura koja istovremeno jamči gostima potpunu udobnost i mir. Objekt je idealan za goste koji žele antistresni odmor uz samo more. Sama kuća ima 400 četvornih metara, a njena prednost je također što ima i dva odvojena apartmana od kojih svaki ima oko 50 kvadrata, u kojima se smještaju prijatelji ili osoblje gostiju.

Kuća je uređena u modernom stilu i na njenom uređenju su radili izvrsni stolari jer je u njoj gotovo svaki komad namještaja i dekoracije ručni rad. Centralni dio ima tri spavaće sobe s kupaonicama, TV-om, klimatizacijom, podnim grijanjem, balkonima i, naravno, kuhinjom i dnevnim boravkom. Isto tako, vila ima prelijep vrt od čak 600 kvadrata i nezaboravan pogled na otoke Šoltu i Veliki Drvenik.

Gosti cijelo vrijeme mogu uživati u bazenu s masažama, infracrvenoj sauni i zabavama kao što su stolni tenis, trampolin i vožnja kajacima. Profil gostiju je zaista raznolik, a dolaze sa svih kontinenata. Cijena je u sezoni 1800 eura po danu.

Više informacija potražite na: Luxury Croatia

Foto: Luxury Croatia

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 02:44