jugozapadna Francuska

Bassivière, veliki renovirani kompleks iz 17. stoljeća

 

U jugozapadnoj Francuskoj, i to sjeverno od mjesta Dordogne, nalazi se predivni Bassivière, veliki renovirani seoski kompleks iz 17. stoljeća koji obuhvaća čak pet boutique apartmana smještenih u rustikalno okružje prepuno šarma. Seoska štala i srednjovjekovni toranj pretvoreni su u luksuzne apartmane koje obilježava suvremeno industrijsko uređenje nadograđeno brojnim rustikalnim detaljima koji ističu povijest građevine. Cijelim prostranim kompleksom vlada opuštena i prijateljska atmosfera koja zrači dobrodošlicom, a priroda koja okružuje zgrade čini prostor iznimno ugodnim za boravak.






Svaki se apartman prostire na 100 do 140 četvornih metara i svaki ima drugačiji raspored prostorija s kreativnim i zabavnim spavaćim sobama posebno namijenjenima djeci. U svim prostorijama pažnju privlače zidovi od izvornog kamena koji čine veliki dio privlačnosti ovog kompleksa, a tome doprinose i brojni industrijski detalji poput metalnih stepenica, površina od betona i neizbježnog drva.

Svi apartmani imaju pristup vanjskom bazenu i privatnoj terasi, a sam je kompleks Bassivière okružen vinogradima i poljima suncokreta, što ga čini čarobnim mjestom za odmor od svakodnevice!




Više informacija i fotografija potražite na službenoj stranici Bassivière!

Izvor: Kim Gray

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 08:28