Beef Shop otvorio novi prostor u Zagrebu

Najbolji komadi mesa kriju se u Hondlovoj!

Beef Shop otvorio je novi prostor u Hondlovoj 2, gdje se za 95 kuna može kupiti dnevni steak i čaša vina

Atraktivna lokacija u neposrednoj blizini Dinamova stadiona Miši Pešiću činila se kao idealna za otvaranje koncept-storea Beef Shopa. Na novoj lokaciji na čak 500 četvornih metara, osim što možete kupiti meso, možete ga i kušati uz čašu šampanjca ili vina.

Na istom mjestu može se kupiti omiljeno vino ili šampanjac, specijalni aceto balsamico, maslinovo ulje, tartufi i brojni drugi gastroproizvodi. Nadalje, u Hondlovoj se prodaju specijalni grilovi, uz mogućnost pohađanja Grill akademije sa chefom Kristijanom Misiračom da bi svi mogli napraviti savršen komad mesa poput ponajboljih majstora grilla.

– Gosti su nas uvijek pitali kad će u nas moći sjesti i pojesti dobar beef steak pa smo im to odlučili omogućiti. Ima mjesta za čak 70 posjetitelja, a osigurali smo im i 20 parkirališnih mjesta – rekao je vlasnik Mišo. U sklopu prostora je i Cigar lounge s ponudom različitih cigara, kao i Conference room za potrebe poslovnih sastanaka. Prijašnja lokacija u Petrinjskoj 44 zatvara se pa će u Hondlovoj biti maloprodaja zamrznutog i odležanog mesa, poznatih vrsta Australian Ocean Beef, Caledonia Scottish Beef, Irish Beef, Wagy Morgan Ranch, Wagy Australia, Black Angus Creek Stone Farm i mnoge druge vrste kvalitetnih steakova poznate u svijetu.

– Kupci su već upoznati s kvalitetom našeg mesa, čiji kilogram stoji 200 do 300 eura, a sada za 95 kuna mogu pojesti dnevni steak i popiti čašu vrhunskog vina. Za one kojima se to čini previše udaljena lokacija, organizirat ćemo dostavu u poslijepodnevnim satima – otkriva Mišo.

Vlasnik je karijeru počeo kao konobar, da bi kasnije, radeći u restoranu s Michelinovom zvjezdicom, stekao bogato iskustvo. Danas živi od vođenja restorana u Amsterdamu.

– Beef Shop je čista ljubav i projekt koji svakako ima smisla jer se prvi put u nas može dobiti laserski porcionirano i rezano meso, nema klasičnih gubitaka kad ga kupite sirovo – zaključuje vlasnik Mišo i poziva sve koji cijene dobar i sočan komad mesa da dođu.

Izvor: Magazin Like!

Tekst: Daria Bertek

Ako vam se svidioovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 03:48