PROLJETNI UGOĐAJ U JESEN

Boje u veselo uređenih 57 četvornih metara

 

Interijer u koji vas danas vodimo nalazi se u Švedskoj, a pomalo se razlikuje od sivih i bijelih interijera koji prevladavaju kada predstavljamo skandinavski dizajn. U ovom interijeru nemoguće je ostati neraspoložen. Savršeno skladne boje prate nas kroz cijeli dom, a kada tome nadodamo i prirdonu svjetlost te jednostavnost ovog uređenja, atmosfera koju ovo uređenje stvara je idealna.

U ovih 57 kvadratnih metara smjestila se kuhinja, dnevni boravak i blagovaonica koji se nalaze u istoj prostoriji. Iz te se prostorije izlazi na mali balkon. Također oda prostorija spaja kuhinju te dvije spavaće sobe i kupaonicu.

Dnevni boravak dinamično je uređen. Kao temelj, ističu se pastelni svijetli tirkizni zidovi koji se odlično slažu s prirodnim materijalima. Svijetla paleta boja se nastavlja i na udobnom kauču te ukrasnim jastučićima. Odlično ih nadopunjava crni stol okruglog oblika, koji upravo zbog oblika održava niježnost ovog interijera.

Kuhinja je mala, a ono što je u fokusu su definitivno crveno-bijele pločice koje razbijaju dominantne bijele kuhinjske elemente.

Velika spavaća soba također je prozračan prostor jednostavno uređen. Spavaća soba ima mali ugradbeni ormar, stoga u samoj prostoriji stoji samo jedna jednostavna polica i stolić za odlaganje odjeće na dnu kreveta.

Izvor: planete-deco

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 12:02