Nebeska bajak

Božićna bajka u omiljenom zagrebačkom caffe baru Finjak vraća se u punom sjaju

    AUTOR:
    • Iva Novak

  • OBJAVLJENO:
  • 04.12.2019. u 19:10

 

Ovo je definitivno bajkovito doba godine, doba u kojem cijeli grad  miriše na blagdane. U tom gradu se skriva jedan bajkoviti kafić kojega krase tisuće sićušnih šarenih lampica, a njegovo ime je Zagrepčanima omiljeni Finjak bar.

Božićna bajka u poznatom zagrebačkom caffe baru Finjak vraća se u punom sjaju. Kao i svake godine odlučili su tematski zaokružiti adventsku priču. Vesela ekipa iz Finjaka ove godine  pripremila je slatku malu poslasticu uz pomoć svojih suradnica, kreativki iz studija Eventastic. Ovogodišnja tema je "Nebeska bajak"!

 

 

Posjetitelji tako mogu uživati u prizemljenim nebeskim balonima, sjesti u njih, fotografirati se i popiti svoje kuhano vino ili možda finu vruću čokoladu. Tu su se našla i dva olovna vojnika (George i Michael) kako ih od milja zovu u Finjaku, a koji su neizostavan dio blagdana u ovom kafiću. Oni će i ove godine za sve posjetitelje svirati bubnjeve...samo morate vjerovati da čujete njihovu pjesmu.

Nadalje, čarobno svjetlo koje vas obasjava dolazi iz velike Lanterne u kojoj se možete fotografirati i ponijeti sa sobom dio tog svjetla. Kutak za opuštanje, sanjarenje, ljubljene i maštanje ovoga puta je ispod velikog mjeseca koji je spušten samo za vas jer, logično, mora biti bliže zvijezdama.

 

Ovaj mali, ali slatki caffe, čuva još pregršt iznenađenja za svoje posjetitelje koje svake godine uveseljavaju novom bajkom. Ne možete otići, a da ne probate Finjakovu vruću čokoladu i kuhano vino koji su neizbježan dodatak svake zimske čarolije koje nam je ova ekipa pripremila.

 

A sad svi brzo u Vlašku 78 u najfotogeničniji Božić u gradu koji je službeno otvoren i zaista je vrijedan pažnje, i ne zaboravite Instagram fotkicu uz neizbježan hashtag #bozicnabajkaufinjaku. Sigurni smo da će vam se svidjeti!

Instagram

Izdvajamo

Iz drugih medija