Oličenje božićnog duha

ČAROBNA DRVENA KOLIBA DJEDA BOŽIĆNJAKA Evo kako izgleda prava zimska idila na Sjevernom polu!

Jeste li ikada zamišljali kako izgleda život na Sjevernom polu? A što kažete na život u kući Djeda Božićnjaka? Drvena koliba koja se prostire na 232 četvorna metra i nalazi se, ni manje ni više, nego na Sjevernom polu oličenje je božićnog duha. Njezina procijenjena vrijednost je 656.957 američkih dolara, odnosno oko 4 i pol milijuna kuna, a objavljena je na stranici Zillow kako bi djeca diljem svijeta mogla vidjeti kako živi Djed Božićnjak.

Prostrana koliba sagrađena 1822. godine renovirana je 2013. i sadrži tri spavaće sobe, dvije kupaonice, veliku i odlično opremljenu kuhinju, blagovaonicu, radnu sobu Djeda Božićnjaka te udoban dnevni boravak s kamenim kaminom koji se proteže od poda do stropa.



Otvorenog rasporeda kuhinja i dnevna soba zrače toplinom. Kuhinja je izrađena od drva, a u dnevnoj sobi su okićeni bor, kamin i fotelja za ljuljanje. Osmišljena u stilu planinskih koliba, ukrašena je detaljima u crvenoj boji koju neizbježno vežemo upravo uz ovog junaka dječjih božićnih priča, s mnogo zelenih borovih grančica koje božićnu atmosferu stvaraju čak i u kupaonici. Fantastičan pogled na okolnu šumu prekrivenu snijegom jamči pravu zimsku atmosferu.



Izvor: Zillow

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2024 14:16