RAJ ZA MLADU OBITELJ

Čarobni obiteljski stan od 103 kvadrata inspiriran bojama

Pogledajte koji nas je to stan u Švedskoj uređen po želji mlade obitelji toliko oduševio, kako svojom funkcionalnošću, tako i maštovitošću

Tko kaže da se s bojama ne može eksperimentirati kad su u pitanju interijeri? Danas vas vodimo u čaroban obiteljski stan na katu starije stambene zgrade koja datira iz davne 1903. godine te dokazuje kako su boje ono što unosi život i karakter u apsolutno svaki prostor. Vlasnici stana renovacijom su željeli dobiti drugačiji, istaknutiji karakter doma, a ne samo funkcionalnost.

Veliki stan od čak 103 metara kvadratnih sastoji se od luksuznog dnevnog boravka, praktične kuhinje s blagovaonicom, uskog hodnika, kupaonice, dvije spavaće sobe i balkona.

Prvo što možemo primijetiti kada pogledamo ovaj stan jest njegova ružičasta kuhinja, sve samo ne očekivano. Dizajneri su se odvažili na ovu nijansu jer su u stanu željeli postići određenu igru pastelnim bojama, ali i dalje zadržati onaj klasični stil uređenja.

Za razliku od kuhinje i blagovaonice, u dnevnom boravku prevladavaju nešto tamnije nijanse sa zanimljivim detaljima koji privlače pozornost.

Glavna spavaća soba s bračnim krevetom.

Dječja soba.

Ulazni hodnik s garderobom.

Ostale fotografije ovog fascinantnog stana pronađite u našoj galeriji koja se nalazi u nastavku.

Foto: Planete Deco

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 08:59