Drvena skandinavska kućica

ČAROBNI RUSTIKALNI UGOĐAJ Divan topli dom koji oduzima dah!

Recikliranje i obnavljanje već korištenih predmeta u doma veliki je trend već neko vrijeme, i kako stvari stoje, ovaj ćemo trend još dugo vremena viđati. Najveći zagovornici i konzumenti zasigurno su Skandinavci, a posebno se to vidi u opremanju interijera. Gotovo je nemoguće pronaći skandinavski dom bez recikliranog ili obnovljenog komada namještaja. I nemamo mi ništa protiv. Dapače, vintage namještaj je uvijek dobro došao, ako nas pitate. U ovom vam postu donosimo jedan interijer koji nam je svojim izvrsnim uređenjem uljepšao dan. Vjerujemo da će i vama.


Riječ je o staroj drvenoj kući u Finskoj, koja je kombinacija svih stilova, ali izgleda moderno. Rustikalni i drveni elementi kombinirani su sa suptilnom bijelom bojom i industrijskim detaljima. Bijeli je drveni pod moderna baza, dok drvena lamperija po zidovima i stari drveni namještaj kući daju topli izgled.

U dnevnom boravku kontrastni crni stolić i najjednostavnija moderna bijela sofa upotpunjena je mnoštvom jastučića, i na trenutak izgleda kao da je dio nekog drugog interijera. Samo stolić u uglu nagovještava da to nije kraj iznenađenja. Gotovo je svaka soba uređena kombinacijom starog i novog, ali vrlo skandinavski, pročišćeno. Ima tu i fotografija i slika, ali ništa od detalja nije pretrpano i nametljivo, sve je baš toplo s mjerom i ugodno oku. Baš kako volimo!




Foto: Krista Keltanen

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 04:10