Ovo je fantastično!

ČAROBNO IMANJE OBITELJI FERRAGAMO U SRCU TOSKANE Pogledajte kako je poznata obitelj obnovila kamene kuće iz 17. i 18. stoljeća!

Villa Gauggiole. Castiglion del Bosco.

Rosewood Castiglion del Bosco u mjestu Montalcino u blizini Siene idiličan je toskanski resort u vlasništvu slavne talijanske obitelji Ferragamo koja je nedavno ponovno otvorila vrata ovog kompleksa posjetiteljima željnima čarobnog odmora u srcu Toskane. Vlasnici ovog višestoljetnog kompleksa su Massimo i Chiara Ferragamo, koji pokraj svoje karijere u modnoj kući Salvatore Ferragamo Massimova oca upravljaju i ovim golemim imanjem.
Villa Oliviera. Castiglion del Bosco

Villa Gauggiole. Castiglion del Bosco.


Villa Gauggiole. Castiglion del Bosco.

Villòa Fiume. Castigliopn del BoscoVilla Oliviera. Castiglion del Bosco


Villa Sant'Anna. Castiglion del Bosco

Rosewood Castiglion del Bosco kompleks smješten je u slavnoj udolini Val d'Orcia koja je od 2005. godine pod zaštitom UNESCO-a, a na više od dvije tisuće hektara zemlje nalazi se čak jedanaest obnovljenih građevina iz 17. i 18 stoljeća koje su uz puno pažnje pretvorene u luksuzne vile za odmor koje su svaka šarmantna na svoj način.

Villa Biondi. Castiglion del Bosco


Villa Oliviera. Castiglion del Bosco

Kamen, drvo, antikni namještaj i elegantno uređenje elementi su koji prostor čine atraktivnim, a sve vile uz to imaju i privatni bazen u kojem se možete opuštati uz neizbježan pogled na maslinike i okolne brežuljke. U sklopu imanja nalaze se i ruševine starog dvorca, srednjovjekovna crkva i Borgo, povijesno seoce koje danas predstavlja središte kompleksa prekrivenog vinogradima.Borgo viale. Castiglion del Bosco. Montalcino (Tuscany). Italy

Uz odličnu hranu prilikom svojeg boravka možete uživati i u vinu iz vlastite vinarije, a osim neizbježnih spa tretmana i golf-igrališta, posjetiteljima su na raspolaganju luksuzni sadržaji kojih se ne bi posramio nijedan moderan hotel.

Villa Stabbi. Castiglion del Bosco.

Villòa Fiume. Castigliopn del Bosco

Villa Biondi. Castiglion del Bosco

Svojom arhitekturom, vrtovima i terasama ovaj kompleks slavi talijansko nasljeđe i prirodnu ljepotu podneblja u kojima bismo i sami rado uživali!

 

Izvor: Castiglion del Bosco

Iz drugih medija

Izdvajamo