TRK NA KIOSKE

ČASOPIS D&D U NOVOM RUHU U PRODAJI!: JOŠ SAMO DANAS (21. 1.) uz Jutarnji list provjerite kako izgleda siječanjski broj hit mjesečnika

 

Godina 2011. bila je prijelomna kad je riječ o brendu D&D. Najprodavaniji mjesečnik o arhitekturi, dizajnu i kulturi stanovanja, tada se, nakon što je neko vrijeme izlazio kao prilog Jutarnjeg lista, pridružio magazinskim izdanjima Nedjeljnog Jutarnjeg lista i postao jedno od četiri lifestyle izdanja koja već godinama suvereno vladaju tržištem (Dobra hrana, Svijet, Like i D&D).
Naš D&D, konkretno, izlazi tako uz Nedjeljni Jutarnji već više od sedam godina i uveseljava, baš kad treba, vikendom, ljubitelje lijepih stvari u životu, estetike, pozitive, stila, općenito, onih malih životnih radosti. Zahvaljujemo što sve ove godine kupujete časopis D&D i podržavate nas da što bolje radimo ono što volimo i znamo, ali i da imamo mogućnost, na neki način, educirati široku publiku o trendovima, idejama i inspiracijama iz arhitektonsko-dizajnerskog svijeta.

EKLEKTIČAN STAN

No, kao i u svemu drugom u životu, ponekad dođe vrijeme za promjene. Shvatili smo to i mi, a rezultat je izdanje koje upravo držite pred sobom i spremate se prelistati ga. Ne brinite, to je zapravo i dalje onaj isti časopis D&D koji volite i kupujete svaki mjesec, ali grafički osvježen. Malo smo se modernizirali, obnovili i obogatili izdanje novim rubrikama koje će, nadamo se, pronaći put do vas.

U novom broju tako vas vodimo u čak tri predivna interijera, zaista fascinantnu kamenu kuću u Motovunu, eklektičan stan u potkrovlju jedne zagrebačke zgrade u kojem živi mlada poslovna žena i moderan obiteljski dom smješten u kaskadnim zgradama hrvatske metropole. Hrvatski kreativac koji je domaćoj javnosti najpoznatiji po savršenom uređenju istarskih vila, ali i po organizaciji idiličnih vjenčanja, Boris Ružić, otkrio nam na kojem mjestu najviše voli provoditi vrijeme i zašto, a arhitekt Jan Pivac izdvojio je pet osobnih stvari iz svog doma i za svaku ispričao zašto mu je toliko prirasla srcu.

Jedna od glavnih tema u novom broju adaptacije su iz pakla. Znamo da svatko tko je prošao iskustvo adaptacije ima neku priču i anegdotu o tom procesu, a mi vam donosimo svjedočanstva ljudi koji su imali vrlo loša iskustva s majstorima. Vidjet ćete i fotografije katastrofa koje su im priuštili “stručnjaci” i kakvu štetu su im napravili u onom što je trebao biti njihov dom iz snova.

Za sve koji teško podnose siječanj, koji je simbol štedljivosti, donosimo detaljan vodič sa 40 odličnih savjeta kako jednostavno, lako i učinkovito uštedjeti novac pametnim kućanskim odlukama, a tu je i tema o detoksu doma, tj. kako u 15 minuta na dan tijekom 30 dana transformirati i osvježiti svoj dom, jer nije samo vaše tijelo ono koje treba detoksikaciju. Barem jednom godišnje to treba i vaš stan ili kuća.

Naravno, tu nije kraj promjenama i iznenađenjima. Za sve koji vole prostorne promjene uvodimo rubriku Mala škola arhitekture, dizajna i građevine i pozivamo vas da nam postavite pitanja koja vas muče u vezi s vašim interijerom ili eksterijerom, šaljite nam tlocrte, slike prostornih problema i slično, a mi ćemo se potruditi da dobijete stručan i koristan odgovor.

MADE IN CROATIA

Od rubrika koje već dobro poznajete ostao je naš “zaštitni znak” - fotoeditorijal koji osmišljavamo, smišljamo i stiliziramo sami te vas tako informiramo o trenutačno najboljoj ponudi u domaćim trgovinama, cool mjesto u kojem vas vodimo u dojmljivo, zanimljivo uređeno javno mjesto u zemlji te rubrika Made in Croatia u kojoj predstavljamo najbolje domaće dizajnere, arhitekte, umjetnike i njihove radove. Volimo tu rubriku, volimo hrvatski dizajn i uvijek ćemo ga podržavati u svojim izdanjima, s naglaskom na časopis D&D.

Što smo vam sve još pripremili? Neka nešto ostane i tajna. Nadamo se da će vam se sviđati novi izgled D&D-a, javite nam dojmove na mail d&Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., pratite nas na Instagramu: Domidizajn i na Facebooku: D&D - Dom i dizajn. I hvala još jednom što ste sve ove godine uz nas. Nadamo se da nam slijede još ljepše i inspirativnije dizajn godine. I da ćete, kao i uvijek, biti uz nas.

U nedjelju čitajte D&D!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 20:01