Fenomenalno uređen novi pub

Cool mjesto: Hub Cooltura pub u Zagrebu

Otkrijte zašto je ovaj novootvorni pub uređen za čistu peticu
Profil
Naziv:
Hub Cooltura pub
Adresa:
Rapska 20, Zagreb
Radno vrijeme:
Radno vrijeme: 7-24 sata
Cijene:
domaće pivo od 14 kuna, strano pivo do 21 kunu, domaće rakije 8 kuna, kavee od 7 kuna, sokovi 14 kn

U zagrebačkom kvartu Sigečica otvoreno je novo mjesto za izlaske koje spaja rustiku i industriju. Hub Cooltura Pub proteže se na dvjestotinjak kvadratnih metara u kući iz davne 1930. godine. Interijer je ispunjen samo originalnim stvarima. Pri samom ulasku u pub, posjetitelji prvo razgledavaju uokolo kao da su u muzeju. Retro fotelje, traktorska sjedala, pravi sobovi rogovi, lusteri od pivskih boca, starinski kamin i zidovi ispunjeni deblima hrasta samo su dio onoga što se može vidjeti u novootvorenom pubu u Rapskoj ulici.

Vlasnik Almir Čović kaže kako je cilj bio ponuditi nešto drugačije. – Drago nam je što dolaze različite generacije ljudi, od 20 do 70 godina. Ovdje možete vidjeti i bajkere i majke s djecom. Interijer se nekima toliko svidio da se ovdje snimaju i neke televizijske emisije – istaknuo je vlasnik Čović. Osim svih piva iz ponude Zagrebačke pivovare, kaže, u pubu se mogu naručiti i razne craft piva, odnosno ona koje mali proizvođači prave manufakturno.

Cijene su, dodaje vlasnik, povoljne za sve pa najskuplje pivo košta 21 kunu, dok je najjeftinije 14 kuna. Osim toga, ponosni su i na široku ponudu različitih okusa domaćih rakija koje koštaju 8 kuna. Petkom i subotom organiziraju svirke uživo. Najčešće je to rock, blues i jazz glazba. Nerijetko posjetitelje iznenade i nekim drugim događajima, poput stand up nastupa. – Našim gostima se posebno sviđa točionik na stolovima jer cijelu večer mogu i uživati u hladnom pivu. Rađen je u Zagrebačkoj pivovari prema našim nacrtima – kaže vlasnik Almir Čović.

Piše: Sandra Golemac

Izvor: Magazin Like!

Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 22:44