U posjetu divnom tavanu u Zagrebu!

DANAS NA KIOSCIMA Ne propustite novi broj časopisa D&D!

Jeste li jedna od onih osoba koja često radi kod kuće? Dovršavate poslovne spise s laptopom na koljenima zavaljeni u sofu? Ili pregledavate neke slučajeve ležeći u krevetu?

Znate li da prema istraživanjima takve opuštene pozicije nikako nisu motivirajuće za uspješno finaliziranje posla?

via GIPHY

Zato smo u ovom broju odlučili porazgovarati s arhitektima koji su nam otkrili kako u stanu bilo koje veličine osmisliti atraktivan i funkcionalni radni kutak, a kako bi cijela priča bila još “jača”, pronašli smo ljude koji u svojim domovima već imaju divne kućne urede i zamolili ih da samo za čitatelje časopisa D&D otkriju kako su to postigli.

Naravno, sve smo začinili obilazeći domaće trgovine, gdje smo pronašli najbolje komade namještaja i detalje koje jednostavno morate imati u svojoj radnoj sobi.

I ovaj mjesec smo u potrazi za najljepšim hrvatskim interijerima. Tako smo ušli u potkrovni stan sa spektakularnim pogledom na centar Zagreba i obiteljsku kuću koja je dizajnirana do posljednjeg centimetra.

Od našeg suradnika, vrtlara Hrvoja Kovača, saznali smo i kako razmnožiti egzotični bambus usred grada, a kreativci su nam pokazali dva genijalna DIY projekta koja možete napraviti već danas - oslikavanje dosadnih šalica lakom za nokte i izrada neobične vaze za cvijeće od starih čepova. No, to nije ni približno sve. Ima tu još mnogo inspiratvnih tema.

Čitajte novi broj časopisa D&D, samo danas, 19.03. uz Jutarnji list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 11:56