Nježne boje i prozračni prostor

Divan stan od 40 kvadrata

 

Uređen s puno stila, ovaj stančić od 40 kvadrata prava je interijerska poslastica. Dok je ulazni dio zelenim zidovima odvojen i fizički i vizualno od ostatka stana, preostali prostor predivne je bež boje uz tek blagu primjesu ružičaste koja ga čini posebno dražesnim.


Iz hodnika se ulazi u kupaonicu, ali i u glavni prostor koji s jedne strane počinje kuhinjom, a pretvara se u praktičnu blagovaonicu i udobni boravak.






Krajem se nalazi spavaća soba koja je od boravka odvojena tek zidom. Bez vrata, zid je dodatno rastvoren pomoću stakla koje je postavljeno uz strop čime se omogućuje prodiranje dnevnog svjetla sve do spavaće sobe. Kroz samu sobu može se proći sve do hodnika, a u njoj se nalaze i ormari koji su praktički u samom središtu stana, smješteni uza zid spavaće sobe koji ga dijeli od kuhinje.



Iako je mali, dnevni boravak uređen je odličnim komadima i udobno je mjesto za druženje i gledanje televizije, čitanje i opuštanje. Kuhinja je svijetla i jednostavna, a lijepi dodatak predstavljaju kožne ručkice za otvaranje ormarića koje u nju unose skandinavski šarm.



Impresivna svjetiljka dodatno ističe okrugli stol blagovaonice. Kupaonica je bijela i mala, a pažnju privlači izvrsno ogledalo u drvenom okviru. Pravi bombon od stana!


Izvor: Fastighetsbyran

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. travanj 2024 15:54