KOPIRAJ STIL

Divna mala kućica s potipisom Ikee

Život na selu ima drugačiji ritam. Otkrijte kako su prirodni materijali i jednostavan dekor ovom obnovljenom seoskom domaćinstvu dali osjećaj sporog življenja

Jedna od posebnosti Ikee po kojoj se ističe među poznatim svjetskim brendovima jest sam dizajn proizvoda. Često je istim predmetom moguće ukrasiti moderan, minimalistički i vintage stil uređenja, a kako umirujuće, jednostavne linije i nježne boje Ikeinih proizvoda izgledaju u tradicionalnoj seoskoj kući blogerice Natalije u kojoj živi s dečkom Dagom u Hampshireu, West Sussexu, pogledajte u nastavku članka.

Riječ je o kući sagrađenoj 1800. godine u koju su Natalija i Dag preselili prije sedam godina, nakon što je prošla temeljitu obnovu. Kuća se sastoji od prizemlja i kata. Dolje ima otvoren dnevni boravak, blagovaonicu i kuhinju s novim produžetkom na stražnjoj strani, a na katu se nalaze glavna spavaća soba s kupaonicom, gostinjskom spavaćom sobom, kupaonicom i uredom.

Kako su oboje odrasli na selu, čeznuli su za povratkom u prirodu, a prilično stresni poslovi kojima se bave odredili su smjer uređenja interijera. Željeli su umirujući dom u kojem se mogu opustiti i uživati, a ovaj je prostor postao njihov protuotrov suvremenom svijetu. Čak su napravili zonu bez uređaja, pa, umjesto da gledaju stalno na telefone, gledaju prirodu koja ih okružuje, a u nastavku pogledajte kako je njihov lijepi dom zablistao uz pomoć vještih Ikeinih stilista i proizvoda.

Fotograf: Dan Duchars

Slijedite Natalie na Instagramu: @laid_back_farmhouse i web stranici - Laid Back Farmhouse

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 06:38