Interijer u potkrovlju od 155 m2

Divna moderna oaza koja plijeni pozornost

 

Prilikom uređenja doma je važno voditi računa da uređenjem i razmještajem ne remetimo fluidnost prostora, orijentaciju, usmjerenost i dnevno svjetlo. Odabirom pravih materijala, komada namještaja i različitih izvora svjetla, rasvjete, moguće je ostvariti različite ambijente koji tijekom dana i noći mogu pružati različiti dojam i atmosferu.

Ova divna moderna oaza uređena za udoban život smještena je u prekrasnom potkrovlju veličine 155 četvornih metara. Osim izvrsnim uređenjem i odabirom pravih materijala te različitim izvorima svjetlosti krovnih prozora koji stvaraju lijepu atmosferu, pažnju privlači i terasom od 19 četvornih metara.

Interijer doma organiziran je na dva nivoa, a svaki karakterizira funkcionalno iskorišten prostor. Iako je tlocrt vrlo nepravilnog oblika na svakoj etaži ni jedan dio prostora nije ostao neiskorišten. Stan se sastoji od dvije spavaće sobe, radne sobe, dvije kupaonice, prostrane kuhinje, blagovaonice i dnevne sobe. Na gornjem nivou uz radnu sobu nalazi se i vrlo lijepo uređen kutak za odmor.

Kako bi cijeli interijer bio prozračan krovne grede također su obojene u bijelu boju, kao i pregradni zidovi. Interijer je prava oaza za udoban život uređena jednostavno, nenametljivo i moderno.

Izvor: ahre.se

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 02:25