INTERIJER OD 30 KVADRATA

Divni stan u bojama jeseni

 

Gotovo svako proljeće posebno nas oduševljavaju svježe, pastelne boje u interijerima, ljeto je rezervirano za žarke nijanse voća, mora i sunca, a jesen ne može proći bez čarobnih zelenih, smeđih i zagasito žutih koje nas nadahnjuju. Najbolji način kako svoj dom pripremiti za novu sezonu opet iznova jest da njegova osnova bude privlačna i jednostavna, a da detalji budu ti koji stvaraju posebnu atmosferu.

Tako u stanu na fotografijama vlada jesenska paleta koja jednostavno osvaja! Stan se nalazi u Stockholmu i prostire se na 30,8 četvornih metara.

Elegantan mali kutak za blagovanje.

Dok je kuhinja u ovom stanu izdvojena u posebnu prostoriju, boravak, spavaća soba i blagovaonica smještene su u istu prostoriju.

Visoki prozori omogućuju prodiranje velikodušne količine svjetla u stan zbog čega izgleda još ljepše, a mali balkon predstavlja prirodno proširenje stana.

Stan je prepun elegantnih i zanimljivih detalja koji se posebno ističu, a najviše pozornosti privlače divne tkanine, brojni jastučići, šarmantna pletena visilica ili pak viseći svijećnjak, ali i brojne druge sitnice koje ovaj prostor čine ugodnim i toplim.

Kuhinja je bijela, ali vedra i to ponovno zahvaljujući sitnim detaljima poput biljaka, lijepe keramike, veselog crvenog lustera i predivnog pogleda kroz prozor.

Simpatičan prostor u kojem bismo rado boravili!

Izvor: Erik Olsson

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 01:35