Novo na tržištu

Ekskluzivni salon u Westgate Shopping Cityju

Prima predstavlja proizvode za dom nizozemskog brenda COCO maison. Kolekcija obuhvaća zidne dekoracije, dekoracije za dom, rasvjetu, ukrasne jastučiće, tepihe i male komade namještaja

Hrvatski proizvođač namještaja Prima grupa otvorila je ekskluzivni salon u Westgate Shopping Cityju i predstavila prvi shop-in-shop projekt COCO maisona.

Time je Prima predstavila suradnju s poznatim nizozemskim proizvođačem koncept namještaja Habufa koji u svom portfelju ima tri snažne proizvodne marke namještaja (Henders & Hazel, XOOON i Happy @ Home) te vlastitu liniju dekorativnih predmeta i dodataka za dom pod markom COCO maison.

Kolekcija COCO maisona obuhvaća nekoliko različitih segmenata dekorativnog accessoriesa - zidne dekoracije, dekoracije za dom, decentnu rasvjetu, ukrasne jastučiće, tepihe i zasebne male komade namještaja. Profinjenost nizozemskog dizajna utkana je i u art detalje koji se provlače kroz apstraktne motive slika, satova i umjetničkih instalacija prikladnih za dekoriranje zidnih površina vašega doma.

Karateristike ovih komada su: moderne linije, prirodni materijali, funkcionalnost i ugodne estetske komponente, inovativna rješenja i modularnost

Novu kolekciju odlikuju moderne linije, prirodni materijali, funkcionalnost i ugodne estetske komponente koje prate suvremene trendove. Inovativna rješenja i modularnost prožimaju cijelu ponudu ovog bogatog asortimana, povezujući zasebne segmente kolekcije u skladnu cjelinu. Prilagodljivost tapeciranog namještaja, logaritamske linije regala, predsoblja i kupaonskog namještaja, omogućuju slaganje vlastitog interijera i njegovu prilagodbu različitim ukusima i potrebama pri uređenju doma. Jednostavnost linija i vrhunski materijali prisutni su i u programu sobnog namještaja i u novoj kolekciji kuhinja, obogaćeni bojama i usklađeni s novitetima iz blagovaonskog programa.

- Prima je ovom suradnjom upotpunila vlastitu premium kolekciju i povezala sličnost stila i ukusa, funkcionalnost i neobičnost karakterističnu za naš dizajn koji se odlično preklapa s nizozemskim atraktivnim konceptom dekorativnih rješenja. Istodobno smo orijentirani na funkcionalnost, estetiku i vrijednost naše ponude, i to je ono što ovom suradnjom želimo ponuditi svojim kupcima. Ukratko, suvremeni dizajn koji prati zapadnoeuropske trendove - rekao je Renato Radić, direktor i vlasnik Prima grupe. Za potpuniji doživljaj možete pogledati 3D virtualnu projekciju klikom na: Prima - COCO MAISON.

Piše: Slavica Mustapić

Foto: Neja Markičević/Hanza Media

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 17:57