INTERIJER OD 58 KVADRATA

Elegantan 2,5 sobni stan u centru grada

 

Skandinavski stil fantastično funkcionira u gotovo svakom prostoru, a osobito u raskošnim povijesnim građevinama švedskih i danskih gradova s visokim stropovima, velikim prozorima i puno dnevnog svjetla. Pogledajte ovu veličanstvenu kuću iz 19. stoljeća u centru Göteborga! Njezino je pročelje prava znamenitost grada, a interijeri imaju divne karakteristike koje moderne zgrade ne mogu ponuditi. Ovaj stan s fotografija veličine je 58 m² i izgleda vrlo šarmantan. Zamislite samo kako je lijepo ispijati jutarnju kavicu na ovom romantičnom balkonu s prekrasnim pogledom! Divota!

U jednoj od kuća iz 19. stoljeća centru Göteborga nalazi se ovaj ugodan 2,5 sobni stan s visokim stropovima, dobro očuvanim štukaturama i dubokim zasvođenim prozorima. Svjetlost ovdje obilato prodire kroz visoke prozore, a tijekom ljetnih mjeseci lijepi je balkon produžetak dnevnog boravka s pogledom na zelenilo parka.

Dnevna soba poziva na druženje, a opremljena je elegantnom sivom sofom ukrašenom mnoštvom jastučića toplih boja. Tu je i stakleni stolić za kavu te zavjese koje prostoru daju sofisticirani izgled. Potpuno ostakljena balkonska vrata i gornji prozori ispunjavaju sobu svjetlošću, kao i velikodušna visina stropa koja stvara čudesno prozračnu atmosferu. Na romantičnom balkonu od kovanog uživate vlasnici mogu uživati u suncu i pogledu na zelenilo parka.

Kuhinja je crna s elegantnim ručkicama koje se lijepo nadopunjuju uz stilsku kuhinjsku miješalicu od mesinga. Svi uređaji: indukcijska ploča za kuhanje,kuhinjska napa, pećnica, mikrovalna pećnica, perilica posuđa i hladnjak sa zamrzivač su ugradbeni. Zidovi kuhinje obojeni su bijelom bojom, a pozadina iznad širokog radnog stola prekriven je svijetlosivim mozaikom. Na podu su bijele pločice, a duboka prozorska niša je ukrašena elegantnom mramornom pločom.

Iz unutarnjeg hodnika stana, ulazi se u veliku spavaću sobu koju krase lijepa vrata od prskanog stakla. Ovdje je bračni krevet s noćnim ormarićem lagan i udoban, a bilo je i dovoljno mjesta za smještaj ugodnog kutaka za čitanje. Tu je i ugradbeni ormar dovoljno velik za smještaj odjeće.

U molom je hodniku smješten kućni ured kojem ništa ne nedostaje. Jednostavan bijeli stol, radna stolica i dvije zidne drvene police bile su dovoljno za kreiranje ugodnog kutka za rad.

Dizajn kupaonice se nadovezuje na kuhinju i u crnoj je boji. Ima prostor za tuširanje, umivaonik, ormar s ogledalom, sušilicu za ručnike, WC, perilicu rublja i sušilicu. Kutak za tuširanje je luksuzno opremljen stropnim tušem i rukohvatom od mesinga i uokviren je crnim mozaikom, dok ostatak kupaonice ima tamno sive zidne pločice i popločeni pod. Jasno, kao i većina skandinavskih domova, kupaonica ima podno grijanje, koje boravak u kupaonici čini ugodnijim.

Izvor + foto: stadshem.se

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 21:11