DOZA ELEGANCIJE U INTERIJERU

Elegantan stan s divnim pastelnim akcentima

Planete Deco

 

Danas vas vodimo u stan od 54 kvadrata s profinjenim ružičastim i pastelnim nijansama. Ono što privlači pažnju čim se zakorači u ovaj udoban stambeni prostor bez sumnje je ružičasta sofa koja se vizualno ističe u ovom stanu uređenom za mladi par.

Središnji element čini staklena pregrada koja odvaja spavaću od dnevne zone u kojoj su još blagovaonica i kuhinja. Dnevni boravak je vizualno odvojen od stola za blagovanje velikim tepihom, tu su još i dva crna moderna stolića za kavu, a uz prozor je smještena komodica. Cijeli prostor je ukrašen zelenim biljkama, koje unese svježinu u ovaj svjetlom obasjan prostor.

 

Veliko ogledalo je poslužilo za stvaranje većeg dojma prostor.

Blagovaonica je opremljena velikim stolom za blagovanje za koji komotno može sjesti šest osoba te je ukrašena malom zidnom galerijom.

 

Kuhinja je odvojena od blagovaonice i dnevnog boravka, u njoj možemo vidjeti savršenu kombinaciju tamnosivih elemenata i bijelih površina.

Spavaća soba u kojoj ima dovoljno dnevnog svjetla izgleda prostrano, a ima veliki krevet s tapeciranim uzglavljem u bež boji te puno jastuka i deka zbog kojih djeluje udobno i ugodno. Tu su još svoje mjesto pronašao noćni ormarići izrađen od kašete. Izvrsno uređenje, zar ne?

 

 

Izvor: Planete Deco.fr

Izdvajamo

Iz drugih medija