61 KVADRAT

Elegantan stan s kuhinjom za poželjeti

 

Danas vas vodimo u interijer od kojega možemo puno naučiti o elegantnom uređenju prostora. Ovaj stan velik je 61 kvadrat, a obuhvaća dnevni boravak, kuhinju, blagovaonicu, spavaću sobu, kupaonicu i terasu.

Boje koje prevladavaju su većinom hladne i neutralne ali vlasnici su prilikom uređenja koristili teksture i uzorke čime su dobili na toplini unutar uređenja. Ono što je zanimljivo jest da niti jedna prostorija osim kupaonice nema klasična vrata, nego crno uokvirena stakla. Osim što je predivan, ovaj je stan i izuzetno funkcionalan. Ima mnogo mjesta za pohranu te se vidi da su vlasnici mislili i na zajednička druženja, i to prema uređenju terase.



U dnevnom boravku prevladavaju sive nijanse i jednostavne linije. Baršunasti kauč i sivi zid svojim teksturama daju interijeru dinamičnost koja mu je potrebna, posebno kada se koriste ovako neutralne boje. Fokus u ovom dijelu prostora je na visilici koja elegantno pada kao da je tek obješena na strop.



Blagovaonski dio odvaja kuhinju od dnevnog boravka. Kuhinja je prostrana i ima predivne tamno plave elemente s drvenim površinama što je čini ugodno i toplo uređenom. Visilice iznad blagovaonskog stola dodatno pridonose ugodnoj atmosferi u ovom dijelu prostorije, a u isto vrijeme mu daju dašak jednostavnosti i elegancije.





Spavaća soba je prozračna i ima izlaz na terasu. Osim velikog i udobnog bračnog kreveta, u njoj se nalazi i veliki ormar koji odlično rješava potrebu za pohranom stvari. Ovdje je smješten i šarmantan radni kutak.

Kupaonica je velika i dugačka te se stilom ne uklapa previše u ostatak interijera. Međutim, izuzetno je praktično i funkcionalno organizirana. Osim perilice i sušilice, ima mjesto za odlaganje prljave odjeće i dodatne ormare za ručnike i kozmetiku.

Spavaća soba ima izlaz na simpatičnu i u potpunosti opremljenu terasu savršenu za druženja. Roštilj i dovoljno mjesta za sjedenje je zapravo sve što nam je potrebno, zar ne?

Izvor: planete-deco

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 22:03