200 KVADRATA LJEPOTE

Elegantna obiteljska kuća za ljude, djecu, medvjede i žirafe

Crna i bijela spoj su koji uvijek izgleda dramatično i elegantno. U kombinaciji sa svijetlim drvom i neutralnim nijansama, uz tek pokoji detalj u intenzivnijoj boji, crna i bijela su recept za uspjeh što pokazuje i interijer ovog doma

Crnoj i bijeloj - upravo tom odličnom paru kuća od 200 četvornih metara koju možete vidjeti na fotografijama može zahvaliti svoj moderni i atraktivan izgled. Njen dizajn potpisuje arhitektonska tvrtka Studio Home Design čiji je zadatak bio osmisliti prostrani obiteljski dom s brojnim mjestima za druženje. Oko same kuće nalazi se mnogo natkrivenog prostora koji vlasnicima i njihovim gostima omogućuje druženje i večeru na svježem zraku. U vanjskom dijelu može se kuhati i večerati, a cijeli je prostor obložen svijetlim drvom koje izgleda izvrsno u kombinaciji s crnom bojom.



Unutrašnjost je prostrana i izvrsno uređena, s velikim otvorenim rasporedom koji okružuje središnje prostorije. Zidovi su rastvoreni velikim prozorima koji se mogu zamračiti zavjesama, a pažnju privlači tamni strop koji stvara kontrast svijetlom podu i bijelim zidovima.

U jednom uglu prostora nalazi se kuhinja s otokom pored koje je smještena i blagovaonica. Kuhinja je namještena kombinacijom elemenata crne boje i drva, s metalik kuhinjskim otokom kojim se unosi sjaj u prostor. Blagovaonica je definirana velikim visilicama koje osvjetljavaju stol, a dovoljno je velika za okupljanje većeg društva na večeri.



Boravak koji se nalazi krajem prostran je i udoban, s ugrađenim modernim kaminom i velikim, ali niskim garniturama tamne boje. Na drugom kraju prostorije nalazi se i kutak za dječju igru s visećom ležaljkom, omčama za gimnastiku i puno mjesta za druženje.




Spavaća soba uređena je s puno stila te se u njoj javljaju tamne boje kao što su crna i siva kojima se stvara dramatičan dojam. Na isti je način uređena i glavna kupaonica s tušem, kadom i dva umivaonika.





Dječja sobica puno je svjetlija i veselija, iako se ni u njoj ne javlja velik broj intenzivnih boja već je paleta ograničena na bijelu, crnu, sivu, boju drva i tek pokoji detalj žute boje. Kupaonica za dijete također je razigranija od glavne kupaonice, a pažnju privlači velikim uzorkom lopoča na zidu oko kade i simpatičnim detaljima u mentol zelenoj boji.



Izvor: Home Designing

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 04:37