Novi prostor u Vlaškoj ulici

ENVY ROOM Poznati dizajneri haljina u novom luksuznom showroomu

ENVy room, jedan od omiljenih domaćih brendova za večernje haljine i vjenčanice, ima novi prostor u Vlaškoj ulici.

Prodajno-izložbeni prostor koji se proteže na više od 250 četvornih metara u središtu Zagreba, elegantno i moderno uređen, otvara novo poglavlje u dugogodišnjoj karijeri jednog od vodećih modnih brendova

Pravo modno carstvo, minimalistički uređeno s bijelim zidovima i podovima, nudi ekskluzivan pogled na više od 60 modela vjenčanica i isto toliko večernjih toaleta. Uz haljine i vjenčanice mogu se naći i modni dodaci, poput torbica s potpisom eNVy rooma.

Za kreativno rješenje i uređenje prostora zaslužni su sami dizajneri, Vjeko Franetović i Nikica Ivančević.

- S obzirom na to da su naše haljine rađene od skupocjenih tkanina i ukrasa te svakoj posvećujemo veliku pažnju kako bi na kraju naše klijentice u njima zablistale, zaključili smo kako bi i naš showroom trebao biti podjednako ekskluzivan. Zato smo uložili mnogo truda i ideja u uređenje ovog prostora jer želimo da to bude oaza u kojoj će naše klijentice u potpunosti doživjeti filozofiju eNVy room branda, a to je da se svaka žena u našim haljinama mora osjećati posebno - izjavili su u povodu otvorenja showrooma dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević.

Staklena stijena koja se pruža dužinom cijelog prostora pruža pogled na prekrasan zeleni vrt, a zahvaljujući snopovima dnevnog svjetla, više od 120 modela vjenčanica i večernjih toaleta izloženo je poput pravih umjetničkih djela. Unikatne vješalice za haljine izrađene su po želji dizajnera u jednoj staroj zagrebačkoj željezariji, a garderobe za presvlačenje pretvorene u velike zrcalne zone koje dodatno otvaraju prostor i čine ga prostranijim. Bijeli podovi i atmosferska rasvjeta koja stvara gotovo galerijski ugođaj čine intimnu, a opet glamuroznu atmosferu u kojem dizajneri svakoj klijentici mogu pružiti individualan pristup.

Kolekcije u eNVy room showroomu mogu se pogledati uz prethodnu rezervaciju termina na broj telefona 099/2322 939.

Izvor: magazin Like!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 19:23