Esencijalno s karakterom

Prostran industrijski stan za tročlanu obitelj

Dizajn studio TANK pretvorio je klasični uredski prostor u Amsterdamu, u obiteljsku kuću. Zadržavajući većinu postojećih materijala dizajner ih je kreativno uklopio u životni prostor. Za kreiranje ovog obiteljskog doma u industrijskom stilu prvi korak bio je otkrivanje originalnih zidova zgrade, sirove opeke i drvenih okvira na vratima. Tema dizajna fokusirana je na raznolikost tekstura, prikazana u dnevnoj zoni sa zidom obloženim drvom starim 150 godina, njemačkim borom nađenim u stanu.

Dnevni boravak, kuhinja, i blagavaonica su organizirane u otvoreni prostor i dugačkim hodnikom, punim polica za knjige, povezane sa ostatkom stana. Veliki prozori osvjetljuju prostor prirodnim svjetlom, a veliki zatvoreni kamin pridonosi toplini obiteljskog doma. Na kraju hodnika nalazi se glavna spavaća soba u kojoj se nalazi i minimalistička kupaonica. Dječja soba je u svijetlim bojama, zaigrana i sa unikatnim drvenim ormarom.

Foto: Teo Krijgsman

Izvor: freshome.com

Imate stan, kuću ili projekt koji želite podijeliti? Popunite obrazac u nastavku, a mi ćemo vam odgovoriti u što kraćem roku.



Odaberite nekoliko fotografija te ih stavite u .zip arhivsku datoteku težine do 5 MB.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 03:37