KOPIRAJ STIL

Evo kako bi izgledala Seinfeldova soba 2018. godine!

 

Amerikanci su pored 4. srpnja, ove godine proslavili još jedan važan ljetni dan. Naime, prije 29 godina, točnije, 5. srpnja 1989., krenula je kultna serija u kojoj nas je Jerry upoznao sa svojim najboljim prijateljima: Elaine, Georgeom i Kramerom u apartmanu na njujorškom West Sideu. Sigurno pogađate, riječ je o Seinfeldu.

U spomen ovom značajnom događaju, tvrtka Modsy je zamislila kako bi danas bila uređena Jerryjeva soba u novom, modernom izdanju. Ali to nije sve, znatiželjni tim tvrtke odlučio je otići korak dalje i svim fanovima ove fantastične serije pokazati kako bi izgledao redizajniran Seinfeldove sobe, da u njoj danas živi - Elainea, George i Kramer, a cijela priča polazi od pretpostavke da je Jerry iselio iz stana nakon što je Newman buhama kontaminirao prostor.

Prisjetite se događaja ovim kratkim isječkom iz serije!

Jerry

Jerryjeva bi soba i danas bila uvijek "čista i udobna", a i raspored bi ostao prilično isti. Prostor je osvježen s nešto novog namještaja, ali je zadržao istu prepoznatljivu sivu i plavu paletu boja.

Elaine

Elaine bi vjerojatno u Jerryjev stana unijela ženskog "senzibiliteta" i uredila u moderno rustikalnom stilu. U stanu bi bilo puno "klasičnih i udobnih komada s rustikalnim naglascima." U ovom zamišljenom prostoru ima dosta jarkih boja, ali vjerojatno bi Elaine otišla još dalje i dodala neku zabavnu tapetu ili veliki tipografski natpis "izlazi".

George

Jerryjev stan u Georgeovim rukama zasigurno bi krasila ljubičasta ležaljka s fotografskog snimanja i to je jedino važno.

Pogledajte video!

Kramer

Jerryjevu bi sobu Kramer uredio elementima "rustikalnog putnika". Redizajn bi u velikoj mjeri bio inspiriran tropskim uzorcima i bojama havajskih košulja, koje je često nosio tijekom serije, a ekipa iz Modsyja mu je dodala starinski kofer za stol za kavu i narančasti stolac kako bi zadržao lagano opuštenu atmosferu, upotpunjenu mirisom dana provedenog na plaži.

Izvor: apartmetterapy

Foto: Modsy

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 15:37