IMA POVRŠINU HOTELSKE SOBE

Fantastičan dom mlade žene kojoj riječ  “stil” nije strana

 

Mali stan može biti šarmantan, simpatičan, intiman, sladak, jednostavan za održavanje... Sve su to izrazi koje često koristimo i s kojima se tješimo svi mi koji živimo u malim stanovima. Budimo realni, na listi pozitivnih i negativnih stvari koje imaju mali stanovi, prevladavaju ipak one negativne, i to uglavnom iz jednog razloga – mali stanovi čovjeku pružaju premalo prostora za sve njegove želje i potrebe. No, to ne znači da ne mogu biti sređeni bolje od velikih, baš poput stana koji vam danas predstavljamo.

Naime, ima ukupnu površinu hotelske sobe - samo 26 m², ali pogledajte kako je pametno dizajniran! Uređen je za mladu ženu, kojoj riječ “stil” nije strana. Vlasnici nudi prilično dobre uvjete za ugodan život - tu je udobno mjesto za odmor i spavanje, kompaktna kuhinja i prostor za blagovanje. Za zidove je odabrana elegantna siva boja koja lijepo ističe bijeli namještaj te prostor čini svijetlim i prozračnim, unatoč minimalnoj kvadraturi.

Mala kompaktna bijela kuhinja omogućuje da je sve na dohvat ruke. Ima ugrađene sve potrebne uređaje za pripremu hrane i mali šank za objedovanje. No, elegantan izgled je postignut detaljima: bijelim metro pločica, zlatnim ručkica na kuhinjskim ormarićima i kožnim barskim stolcima u toploj smeđoj boji.

Čak i nakon napornog i dugog radnog dana, životni prostor bi nas trebao opustiti i relaksirati, a udoban i veliki krevet u uglu sobe nasuprot prozora idealno je mjesto za odmor.

Dodatnu udobnost u tako malom stanu stvaraju lijepi ukrasi i dekoracije na zidovima, prozorima i stolovima. Nekoliko jastuka i pokrivač na kauču također će pridonijeti stvaranju udobnog doma, kao i ogledalo i slike na zidu koje su unijele malo poleta i stila u ovaj ugodan prostor.

Tuš u kupaonici potvrđuje da vlasnica stana definitivno nema vremena za opuštanje u kadi s pjenom. Kada je veličina kupaonice jako mala važno je racionalno iskoristiti svaki centimetar. Stoga, tuš s kompaktnom odvodnom rešetkom u podu - mudra je odluka za uštedu prostora. Osim toga, jednostavna je za čišćenje.

Izvor: behrer.se

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 22:27