Plijeni pažnju

Dvosobni stan s predivnom kuhinjom: Kad je kuhinja glavna zvijezda stana

 Lundin
Fantastične kombinacije drva i bijelih tonova s drvenim podovima i dnevnom svjetlosti stvaraju atmosferu da se osjećate kao kod kuće

Danas vas vodimo na drugi kat stare stambene zgrade u moderno uređen dvosobni stan od 79 kvadrata savršen za dvije osobe. Stan ima prostrane sobe i apsolutno fantastično svjetlo iz velikih prozora. Ovdje šarm zgrade izgrađene početkom prošlog stoljeća susreće skladno birane moderne elemente, a svaki je centimetar pažljivo izbalansiran i promišljen.

image
Lundin

Ono što ovaj interijer čini drugačijim od ostalih skandinavskih stanova je predivna kuhinja u prirodnoj boji drva. Stan se sastoji od četiri prostorije. U jednoj prostoriji nalaze se kuhinja i blagovaonica, u jednoj je dnevni boravak s blagovaonskim stolom, u trećoj mala spavaća soba, a u posljednjoj je kupaonica.

image
Lundin
image
Lundin
image
Lundin

Fantastične kombinacije drva, sivih i bijelih tonova s biljkama, drvenim podovima i dnevnom svjetlosti stvaraju u ovom interijeru takvu atmosferu da se osjećate kao kod kuće.

image
Lundin
image
Lundin
image
Lundin

Kuhinja je potpuno veličanstvena s promišljenim rješenjima i prvoklasnim dizajnom. Uz prozor se nalazi blagovaonica za nekoliko osoba, a u središtu kuhinje je kuhinjski otok na kojem je ugrađena ploča za kuhanje. Kuhinja je opremljena hladnjakom i zamrzivačem s ledomatom, hladnjakom za vino, mikrovalnom pećnicom, pećnicom i perilicom posuđa. Veliki prozori ovu prostoriju čini prozračnom te se u njoj nećete osjećati skučeno iako ima tek nekoliko kvadrata.

image
Lundin
image
Lundin
image
Lundin
image
Lundin
image
Lundin
image
Lundin
image
Lundin

Prozračnost u dnevnoj sobi je naglašena elegantnim elementima izrađenim od drva, poput klupe s ratan sjedištem, stolicama i stolićem te upotpunjen upečatljivom bijelom sofom i foteljom zaobljenih linija koja plijeni pažnju.

image
Lundin
image
Lundin
image
Lundin
image
Lundin
image
Lundin

Spavaća soba je posebno ugodne atmosfere. Jednostavan namještaj u prvi plan stavlja krevet koji ovoj spavaćoj sobi daje pravu dozu elegancije. Veliki ormar u kombinaciji otvorenih i zatvorenih polica idealan je odlaganje dragih sitnica i knjiga u ovoj mirnoj prostoriji okrenutoj prema dvorištu.

image
Lundin
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. ožujak 2024 10:05