Izazovni prostori za život

Fantastičan interijer u potkrovlju

 

U svom poslu nailazimo doista svakakve interijere. Od malih i slatkih, minimalističkih ili pak eklektičnih prostora prepunih slatkih detalja koji privlače pozornost, uvijek je zanimljivo promatrati načine na koje dizajneri, arhitekti, ali i obični ljudi uređuju svoje životne prostore. Pritom nas posebno impresioniraju potkrovlja, prostori koji predstavljaju veliki izazov za uređivanje jer su prostrani i veliki te nije tako lako popuniti njihov prostor kako bi rezultat bio doista zadivljujuć. Prostor koji vidite u nastavku oduzeo nam je dah na prvi pogled i to rasporedom, odabirom boja i cjelokupnim uređenjem pa smo odlučili da vam ga moramo pokazati.

Otvoreni raspored glavne prostorije iskorišten je za kuhinju i dnevni boravak u kojima dominira siva boja uz odlične detalje u smeđoj, zagasitoj narančastoj i smeđoj boji konjaka.

Kuhinja je uređena u industrijskom stilu i s elementima od nehrđajućeg čelika, a kuhinjski otok koji služi i za mjesto za doručak privlači pozornost pomoću sivog drva kojim se unosi uzorak u prostor. Boravak s tamnosivom kutnom garniturom ukrašen je jastučićima s uzorkom, a protutežu tamnim bojama daju smeđe kožne stolice koje čine prostor toplijim.

Krajem se nalazi i prostor blagovaonice u zasebnom kutu koji daje malo privatnosti.

Terasa služi kao produžetak dnevnog boravka kada je lijepo vrijeme i ugodan je prostor za uživanje.

Na katu se nalazi glavna spavaća soba, a u stanu se nalazi i još nekoliko zasebnih spavaćih zona za goste ili djecu, uključujući mjesto među gredama u samom vrhu stana. Famozan prostor u kojem bismo rado živjeli!

Izvor: Alexander White

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 18:34