U GOSTIMA

Futurizam pokraj mora. Ovo je vila Lucy

Jedan od najluksuznijih objekata za najam u Istri. Nudi sve za sjajan odmor; od vinoteke, wellnessa, saune do dvorane za vježbanje i bazena s gejzirom

Gotovo futuristička vila Lucy smještena je u mjestu Banjole u južnoj Istri i jedan je od najluksuznijih objekata za najam u tom dijelu Hrvatske.

Zahvaljujući fantastičnoj lokaciji, iz vile se pruža nesmetan pogled na to mjesto, prirodu i Jadransko more. Vila se prostire na 629 četvornih metara interijera te čak 1100 četvornih metara eksterijera i 100 metara je udaljena od mora. Bogati sadržaj vile Lucy uključuje vinoteku, garderobu, finsku saunu i aromatiziranu parnu kupelj, unutarnji bazen (17 m2) opremljen protustrujnim plivanjem i masažnim mlaznicama te dva odvojena toaleta.

IMPRESIVAN INTERIJER
U prizemlju se nalaze kuhinja sa smočnicom, blagovaonica, dnevni boravak, odvojeni toalet te prostrane terase

- Uz prostore wellnessa nalazi se i gym-fitness centar u najsuvremenijem obliku kako bi gosti obavili svoj dnevni trening, a u sekciji opreme u cardio zoni dominira nova linija Matrix Black Oxygen koja je na tržište stigla 2017. godine te KEISER IC spinning bicikl - nabrajaju u agenciji Croatia Luxury Rent preko koje se iznajmljuje ova kuća.

U prizemlju se nalaze prostrana kuhinja sa smočnicom, blagovaonica, dnevni boravak i odvojeni toalet, pri čemu natkrivena i nenatkrivena terasa upotpunjuju ponudu tog dijela vile. Na prvom katu su dvije spavaće sobe s dvoležajnim krevetima, jednom spavaonicom s dva jednoležajna kreveta, tri kupaonice, odvojenim toaletom, spremištem i terasom. Na drugom katu na raspolaganju su također tri spavaće sobe, terase te čak tri kupaonice. Prednosti su i besplatan WiFi internet te audiozone u kući i na terasama gdje gosti mogu birati glazbu po svom ukusu s interneta. Ispred vile je bazen (77 m2) opremljen mlaznicama za masažu i gejzirom.

Cijena najma je 1260 eura po danu. Više informacija potražite na www.croatialuxuryrent.com.

Foto: Croatia Luxury Rent

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 01:01