STAN PO MJERI MLADE ŽENE

Garsonijera od 23 kvadrata sa savršenim rasporedom i još ljepšom garderobom

Danas vas vodimo u simpatičan stan od samo 23 kvadrata. Ovaj savršeno isplanirani životni prostor naprosto nas je oduševio pa nimalo ne sumnjamo da će i vas!

Samo zato što je garsonijera manja od 40 četvornih metara, ne znači da se u njoj moramo osjećati kao u sobici studentskog doma. Ova garsonijera od 23 kvadrata inspirirana je skandinavskim dizajnom, a ono što najviše oduševljava jest činjenica da interijer ima i posebno odvojen dio za spavanje te garderobni prostor, što je postignuto pametnim rasporedom namještaja i elemenata u prostoru.

Iako je u garsonijerama, često gotovo nemoguće osirurati dovoljno veliki prostor za garderobu i skladištenje stvari, ovaj nas je minijaturni stan uvjerio u suprotno i to zahvaljujući visini stropa. Naime, garderobni prostor smješten je ispod galerije koja je postavljena gotovo do samog stropa.

Do kreveta vode jednostavne ljestve koje se mogu pomicati po potrebi, a kubus od gipsanog zida u jedinoj prostoriji služi kao dekorativni zid s postavljenim policama i dekoracijama. Ostatak prostorije čine kuhinja, mali blagovaonski okrugli stol te kauč sa stolićem.

Tu je ulazni prostor i malena kupaonica koja se sastoji od modernog tuša, umivaonika i wc-a. Bez obzira na to što je izrazito mala i pomalo skučena, kupaonica plijeni pažnju svojim modernim dizajnom.

Sve ostale fotografije ove simpatične garsonijere možete pogledati u našoj galeriji u nastavku.

Foto: Alvhem.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 23:00